Sekcijska dvižna garažna vrata | MKL Systems, d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

Splošno
Dvižna garažna vrata zmontiramo točno na vašo obstoječo odprtino, pri čemer večja gradbena dela niso potrebna. Sekcijska dvižna garažna vrata se odpirajo navpično navzgor, pod stropom se lomijo in zapeljejo po vodilih vodoravno v prostor.

ponudbe
Sekcijska dvižna garažna vrata - tipi-top.si


žličko-konopljič.si/žličko-konopljič.si.jpg Piškotki 76 6
Sekcijska dvižna garažna vrataSekcijska-dvižna-garažna-vrata-2021-11-24-09-30-49.png

Sekcijska dvižna garažna vrata

MKL Systems, d.o.o. - Delujemo na področju: posavska, goriška, jugovzhodna, savinjska, obalno-kraška, osrednjeslovenska, koroška, gorenjska, zasavska, pomurska, podravska, primorsko-notranjska SlovenijaSplošno
Dvižna garažna vrata zmontiramo točno na vašo obstoječo odprtino, pri čemer večja gradbena dela niso potrebna. Sekcijska dvižna garažna vrata se odpirajo navpično navzgor, pod stropom se lomijo in zapeljejo po vodilih vodoravno v prostor. Dvigujejo se s pomočjo torzijskega vzmetenja, z uležajinimi koleščki pa dosežemo lepo in tiho delovanje. Takšen način dviganja dvižnih garažnih vrat zagotavlja optimalen izkoristek prostora v garaži, prav tako pa dovoljuje tesno parkiranje pred garažo. Za večje udobje ter praktičnost vam lahko v dvižna garažna vrata vgradimo tudi osebni prehod.

Motivi vrat
Za končni izgled vašega doma je pomemben tudi zunanji izgled vaših dvižnih garažnih vrat. Lahko izbiramo med različnimi vzorci in strukturo vratnih segmentov.


Sekcijska dvižna garažna vrata

Sekcijska dvižna garažna vrata

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
Sekcijska dvižna garažna vrata | MKL Systems, d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!


Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Sekcijska dvižna garažna vrata | MKL Systems, d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam