Sečnja in spravilo | PONUDBA tipi-top.si


Drevesa podremo, oklestimo veje in debla razžagama. Posek dreves opravljamo na klasičen način z motornimi žagami (ročna sečnja), tudi na zelo strmih in zahtevnih terenih, pri spravilu lesa pa si pomagamo s traktorjem.
Sečnja in spravilo - tipi-top.si


dr-zobozdravnik.si/Čiščenje-zobnega-kamna.jpg Čiščenje-zobnega-kamna 34 46 zobar.jpg
Sečnja in spraviloSečnja-in-spravilo-2021-11-24-12-04-40.png

Sečnja in spravilo

- Delujemo na področju: jugovzhodna, koroška, pomurska, gorenjska, goriška, savinjska, obalno-kraška, primorsko-notranjska, zasavska, podravska, posavska, osrednjeslovenska SlovenijaDrevesa podremo, oklestimo veje in debla razžagama. Posek dreves opravljamo na klasičen način z motornimi žagami (ročna sečnja), tudi na zelo strmih in zahtevnih terenih, pri spravilu lesa pa si pomagamo s traktorjem. Po poseku uredimo tudi sečišče.

Za vas pripravimo in izdelamo gozdne vlake z okvirnim načrtovanjem trase ter skladno z gozdnogojitvenim načrtom na način, da izvedemo čim manjši poseg v gozd. Gradnjo vlak opravljamo s stroji - rovokopači ali bagri.

Odkupujemo stoječi, neposekan les (odkup na panju oziroma štoru). Odkazano drevje vam posekamo in spravimo do kamionske ceste. Odkupujemo tudi hlodovino oziroma že posekan les kot tudi les primeren za sekance.


Sečnja in spravilo

Sečnja in spravilo

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Sečnja in spravilo | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Sečnja in spravilo | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386