Sanacija vlažnih zidov kletnih prostorov | PONUDBA tipi-top.si

Pravočasno preprečite vlago v prostorih
Ima vaše stanovanje kletne prostore, pa ste žal opazili, da se v njih nabira vlaga in neprijeten vonj po plesni? Mojstri pri Habat doo vam lahko zaupamo, da je pojav vlage v kletnih prostorih izredno pogost in je največkrat posledica nepravilno izvedene, poškodovane ali neobstoječe hidroizolacije.
Ker so podzemni deli zgradbe v neposrednem stiku z zemljo, so stene kletnih prostorov še posebno občutljive na vlago.

ponudbe
Sanacija vlažnih zidov kletnih prostorov - tipi-top.si


Sanacija vlažnih zidov kletnih prostorovSanacija-vlažnih-zidov-kletnih-prostorov-2021-08-30-11-20-40.jpg

Sanacija vlažnih zidov kletnih prostorov

- Delujemo na področju: osrednjeslovenska SlovenijaPravočasno preprečite vlago v prostorih
Ima vaše stanovanje kletne prostore, pa ste žal opazili, da se v njih nabira vlaga in neprijeten vonj po plesni? Mojstri pri Habat d.o.o. vam lahko zaupamo, da je pojav vlage v kletnih prostorih izredno pogost in je največkrat posledica nepravilno izvedene, poškodovane ali neobstoječe hidroizolacije.
Ker so podzemni deli zgradbe v neposrednem stiku z zemljo, so stene kletnih prostorov še posebno občutljive na vlago. Izvedbo hidroizolacije tako prepustimo rokam izkušenih strokovnjakov, ki vam bodo znali svetovati, na kakšen način odpraviti vlago.Sanacija vlažnih zidov na najvišjem nivoju
Sanacije vlažnih zidov se nikakor ne smemo lotiti površno, saj vlaga vpliva na nastanek in razvoj plesni, ki lahko povročajo alergije, poleg tega pa tudi na slabšo toplotno izolacijo, razpadanje ometov, gnitje in korozijo. Seveda težave opazimo šele, ko vidimo poškodbe na ometu in ponovno beljenje ne zadošča več.Kako deluje hidroizolacija?
Pri nanosu ustvarimo brezšiven in za vodo neprepusten sloj folije, ki varuje zidove, vkopane v zemljo. Tam vlaga namreč deluje dlje časa kot nad zemljo. Kvalitetna izvedba hidroizolacije tako zahteva natančnost in kakovosten nanos, saj je pravilno izvedena primerna za ekstremne pogoje, površine vaše kleti pa so trajno zaščitene in funkcionalne.

Pri Habat d.o.o. s posebnimi in naprednimi materiali izvajamo izolacijo kletnih prostorov brez odkopa zunanjih kletnih površin, tj. brez zemeljskih del. Za uporabo v področjih, ki so v stalnem stiku z zemljo, morajo imeti izolacijske plošče posebne lastnosti, saj je izolacija neprenehoma izpostavljena škodljivim učinkom vlage, pritiskom zemlje in podzemnim vodam.

Tudi aktivni prodor tekoče vode pod pritiskom se lahko izolira in trajno ustavi s posebnim materialom. Konstantna vlaga in mokre stene se izolirajo s premazom, ki deluje na osnovi kristalizacije, izvajamo pa tudi zaustavitev kapilarne vode v stenah z injektiranjem zmesi v zid.Rešite težave z vlago!
Težave z vlago v vaših kletnih prostorih bomo lahko rešili hitro, učinkovito in profesionalno. Za začetek nas kontaktirajte in si zagotovite brezplačen obisk in ogled vaših prostorov – skupaj bomo našli najprimernejšo rešitev, ki vas bo odrešila težav z vlago.

Lahko ste brez skrbi, da bi se težave ponovile, saj vam nudimo 2 leti ali več garancije na vsa opravljena dela. Ne odlašajte, obrnite se na zanesljive strokovnjake Habat d.o.o.


Sanacija vlažnih zidov kletnih prostorov

Sanacija vlažnih zidov kletnih prostorov

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
Sanacija vlažnih zidov kletnih prostorov | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Sanacija vlažnih zidov kletnih prostorov | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam