Sanacija kletnih prostorov | PONUDBA tipi-top.si


Prodiranje vlage skozi kletne zidove in temelje je zelo pogosti pojav pri starejših hišah. Odstopanje ometa, plesen, slab zrak, propadanje nosilnih zidov, posledično pa tudi že trdnost objekta so posledice najpogosteje slabe hidroizolacije ali je pa sploh ni.
Sanacija kletnih prostorov - tipi-top.si


Sanacija kletnih prostorovSanacija-kletnih-prostorov-2021-08-30-11-08-45.jpg

Sanacija kletnih prostorov

- Delujemo na področju: osrednjeslovenska, zasavska SlovenijaProdiranje vlage skozi kletne zidove in temelje je zelo pogosti pojav pri starejših hišah. Odstopanje ometa, plesen, slab zrak, propadanje nosilnih zidov, posledično pa tudi že trdnost objekta so posledice najpogosteje slabe hidroizolacije ali je pa sploh ni. Te težave zahtevajo strokovni pristop in finančni zalogaj. Možnost za zmanjšanje ali preprečitev vpliva kapilarne vlage je več:1. Preboj nad temelji. Varjenje hidro izolacije, spodlivanje …

2. Rezanje zidov, vlaganje hidroizolacije, injektiranje

3. Kemijske hidrofobne zapore- penetracija silikonatov

4. Sanirni ometi- omilitev posledic

5. Elektroosmoza- sušenje zidov s pomočjo električnega tokaPreboj nad temelji je ena med kvalitetnejšimi rešitvami če jo izvajalec izvede pravilno in kvalitetno. Ob kvalitetni izvedbi je praktično 100% učinek, glede na ceno, je močno odvisna debeline in sestava sten . Cena se obračuna na t.m. stene in se giblje za betonske stene od 75-110€, kar pa je cenejše od rezanje zidov , ki se pa cene gibljejo na t.m. stene od 130-250€. Rok izvedbe celotne adaptacije je cca. 60dni odvisno od količine ter sestave zidov. Po končani adaptaciji je nujno prostore vsakodnevno zračiti, da izsušimo notranje stene in preprečimo nastanek plesni na notranjih zidovih.


Sanacija kletnih prostorov

Sanacija kletnih prostorov

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Sanacija kletnih prostorov | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Sanacija kletnih prostorov | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.