Sanacija | Marino d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

Kako deluje?

Temelje elektro fizikalnega izsuševanja kapilarne vlage v zidovih je že pred 200 leti postavil prof. Reuss v Leningradu, v praksi pa je to prvi uporabi prof.

ponudbe
Sanacija - tipi-top.si


SanacijaSanacija-2021-12-12-07-11-25.png

Sanacija

Marino d.o.o. - Delujemo na področju: obalno-kraška, zasavska, koroška, posavska, gorenjska, podravska, pomurska, savinjska, jugovzhodna, primorsko-notranjska, osrednjeslovenska, goriška SlovenijaKako deluje?

Temelje elektro fizikalnega izsuševanja kapilarne vlage v zidovih je že pred 200 leti postavil prof. Reuss v Leningradu, v praksi pa je to prvi uporabi prof. Ernst leta 1935 v Švici. V tem času se je s to metodo uspešno izsušilo že več kot 30.000 objektov, vse brez gradbenih del, vrtanja, žaganja rušenja in kemije.

Če na oba konca kapilare (za las tanka cevčica npr. v zidaku) priključimo električno napetost, lahko ugotovimo, da se tekočina v kapilari premika od pozitivnega pola k negativnemu. Ta proces se v fiziki označuje kot elektro osmotski transport tekočine.

Wet ex - VLAGOSTOP oddaja precizno naravnane nizkofrekvenčne impulze, ki ustavijo elektromagnetni transport tekočin navzgor; vlaga se začne spuščati in nato na naraven način izhlapi ob straneh zidov.

Z Wet ex - VLAGOSTOP napravo lahko trajno izsušimo in tudi ohranimo suhe zgradbe, ki jih je prizadela dvigajoča se kapilarna vlaga, ki je posledica pomanjkljive hidroizolacije.

Ni pomembno če so zidovi opečnati, betonski, kamniti ali pa iz različnih materialov; v vsakem primeru je izsuševanje z Wet ex - VLAGOSTOP generatorjem preprosto in učinkovito.


Sanacija

Sanacija

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
Sanacija | Marino d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Sanacija | Marino d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam