Sanacija škode zaradi vode ognja in plesni | Studio directa d.o.o | PONUDBA tipi-top.si

Smo podjetje z nemškim znanjem ter nemško tehnologijo. Zaposleni v našem podjetju so nabirali izkušnje in znanje več kot 17 let na tujih trgih.

ponudbe
Sanacija škode zaradi vode ognja in plesni - tipi-top.si


Sanacija škode zaradi vode ognja in plesniSanacija-škode-zaradi-vode-ognja-in-plesni-2021-12-12-07-08-30.png

Sanacija škode zaradi vode ognja in plesni

Studio directa d.o.o - Delujemo na področju: obalno-kraška, savinjska, zasavska, gorenjska, primorsko-notranjska, koroška, osrednjeslovenska, podravska, jugovzhodna, goriška, pomurska, posavska SlovenijaSmo podjetje z nemškim znanjem ter nemško tehnologijo. Zaposleni v našem podjetju so nabirali izkušnje in znanje več kot 17 let na tujih trgih. Glede na podnebne spremembe, katere prinašajo vedno več poplav smo se odločili, da pomagamo reševati nastalo škodo. S strokovnim znanjem in s najsodobnejšo opremo saniramo, izsušujemo in razvlažujemo vse vrste objektov. Prednost našega podjetja je, da nudimo in naredimo oškodovancem vse od zaustavitve izlitja vode, izsuševanje, zidarska dela, keramičarska dela in parketarska dela.

Smo podjetje z nemškim znanjem ter nemško tehnologijo. Zaposleni v našem podjetju so nabirali izkušnje in znanje več kot 17 let na tujih trgih. Glede na podnebne spremembe, katere prinašajo vedno več poplav smo se odločili, da pomagamo reševati nastalo škodo. S strokovnim znanjem in s najsodobnejšo opremo saniramo, izsušujemo in razvlažujemo vse vrste objektov. Prednost našega podjetja je, da nudimo in naredimo oškodovancem vse od zaustavitve izlitja vode, izsuševanje, zidarska dela, keramičarska dela in parketarska dela.

Naša vloga pri sanaciji škode zaradi požarov vključuje čiščenje po požaru kot tudi zmanjšanje sekundarnih učinkov, kot so poškodbe zaradi dima, oksidacije in požarne vode. Prenova požarne lokacije vključuje odstranjevanje pepela in ruševin ter reševanja, kaj se rešiti da. V nekaterih primerih, pride skozi nadaljnje čiščenje do dodatnih odkritij vodnih škod, pri čimer je morda potrebno sušenje in morebitne sanacije ter zamenjava poškodovanih površin in struktur. Tako se po potrebi vključijo tudi podizvajalci, vendar si vedno prizadevamo izvesti sanacijo z optimalno rešitvijo.

Obstaja več kot 1000 vrst plesni. Ugnezdijo se kjerkoli, kjer je pretoplo in preveč vlažno - bodisi prek uhajanja, gradbene napake ali zaradi fiksne nepravilne ocenitve škode po poplavah. Vendar tudi sodobna energijsko varčna gradnja z izboljšano toplotno izolacijo in nepredušno zapiranje oken in vrat spodbuja rast plesni. Plesen je v večini težko opaziti, zato je toliko bolj zahrbtena. Dlje, ko vdihavamo te spore, večje je tveganje za zdravje- posebej za otroke in starejše ljudi.


Sanacija škode zaradi vode ognja in plesni

Sanacija škode zaradi vode ognja in plesni

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
Sanacija škode zaradi vode ognja in plesni | Studio directa d.o.o | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Sanacija škode zaradi vode ognja in plesni | Studio directa d.o.o | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam