SUHOMONTAŽNI SISTEMI | Promobile d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


Lastna hiša ali stanovanje je izraz osebnosti. Toda tudi najboljše načrtovanje je lahko samo toliko dobro, kolikor so dobri uporabljeni materiali.
SUHOMONTAŽNI SISTEMI - tipi-top.si


SUHOMONTAŽNI SISTEMISUHOMONTAŽNI-SISTEMI-2021-12-14-11-10-06.png

SUHOMONTAŽNI SISTEMI

Promobile d.o.o. - Delujemo na področju: posavska, gorenjska, obalno-kraška, koroška, jugovzhodna, osrednjeslovenska, pomurska, primorsko-notranjska, zasavska, goriška, podravska, savinjska SlovenijaLastna hiša ali stanovanje je izraz osebnosti. Toda tudi najboljše načrtovanje je lahko samo toliko dobro, kolikor so dobri uporabljeni materiali.

Z mavčnimi ploščami in suhomontažnimi sistemi postanejo vaše gradbene želje resničnost, saj le-ti omogočajo suho,­ hitro, čisto in cenovno ugodno gradnjo od kleti do strehe.

Ne glede na to, ali gre za novogradnjo ali obnovo, sanacijo, izgradnjo podstrešja, vlažnega prostora ali kleti boste brez problemov ustvarili več udobja in zdravo bivalno okolje.
Suha not­ranja gradnja pomeni:
ugodno razmerje med ceno in izdelkom,
fleksibilnost pri načrtovanju tlorisa,
hitro gradnjo,
maksimalno izkoriščenost prostora,
zvočno in toplotno zaščito,
požarno zaščito,
nič gradbene vlage
Suhomontažne konstrukcije obsegajo različna področja uporabe:
stenske obloge
stropne obloge, spuščeni stropi
predelne stene
tla
Znotraj teh področij obstaja veliko število najrazličnejših sistemov, ki so pogojeni z različnimi gradbeno fizikalnimi zahtevami:

požarno zaščito
zvočno zaščito
toplotno zaščito
akustiko prostorov


SUHOMONTAŽNI SISTEMI

SUHOMONTAŽNI SISTEMI

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
SUHOMONTAŽNI SISTEMI | Promobile d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - SUHOMONTAŽNI SISTEMI | Promobile d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386