SUHOMONTAŽNI SISTEMI | PONUDBA tipi-top.si


Suha montaža predstavlja hitro gradnjo, s katero si lahko pomagamo ustvariti takšen prostor, kot si želimo. Kljub enostavnosti montaže je izjemno pomembno, da delo poteka natančno in s strani usposobljenega kakovostnega izvajalca.
SUHOMONTAŽNI SISTEMI - tipi-top.si


SUHOMONTAŽNI SISTEMISUHOMONTAŽNI-SISTEMI-2021-08-11-03-15-53.jpg

SUHOMONTAŽNI SISTEMI

- Delujemo na področju: gorenjska SlovenijaSuha montaža predstavlja hitro gradnjo, s katero si lahko pomagamo ustvariti takšen prostor, kot si želimo. Kljub enostavnosti montaže je izjemno pomembno, da delo poteka natančno in s strani usposobljenega kakovostnega izvajalca. Le tako bo izdelek lahko dolgo služil svojemu namenu.

Nudimo:
izdelavo spušenih stropov,
izdelavo suhih estrihov,
izdelavo mansard,
izdelavo napuščev,
montažo predelnih sten,
oblaganje sten z gips ploščami,
vgradnjo vlagoodpornih plošč.

Trdno se držimo načela, da je zadovoljna stranka najboljša referenca. Obenem se tudi zavedamo, kako pomembno je, da je prostor funkcionalno in estetsko organiziran oziroma zaključen. Zato smo odprti za vaše ideje, želje in obenem opremljeni z znanjem, da vam jih pomagamo uresničiti.


SUHOMONTAŽNI SISTEMI

SUHOMONTAŽNI SISTEMI

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
SUHOMONTAŽNI SISTEMI | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - SUHOMONTAŽNI SISTEMI | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.