SUHOMONTAŽNA DELA | PONUDBA tipi-top.si


Suhomontažna gradnja predstavlja moderen sistem izdelave notranjih prostorov in je namenjena izvedbi zaključnih del v gradbeništvu. Primerna je za lažje prostorsko oblikovanje, tloris se lahko hitro spreminja brez večjih posegov.
SUHOMONTAŽNA DELA - tipi-top.si


SUHOMONTAŽNA DELASUHOMONTAŽNA-DELA-2021-08-11-12-15-47.jpg

SUHOMONTAŽNA DELA

- Delujemo na področju: jugovzhodna SlovenijaSuhomontažna gradnja predstavlja moderen sistem izdelave notranjih prostorov in je namenjena izvedbi zaključnih del v gradbeništvu. Primerna je za lažje prostorsko oblikovanje, tloris se lahko hitro spreminja brez večjih posegov. Suhomontaža je zaradi hitre gradnje zelo iskana ter je pri tem tudi večja možnost, da so prostori zelo hitro vseljivi. Prednosti suhomontažne grednje so:

izdeluje se s pritrjevanjem različnih mavčno-kartonskih plošč na lahke kovinske ali tudi lesene podkonstrukcije;
v kombinaciji z izolacijskimi materiali izpolnjuje najvišje zahteve bivalnega udobja;
popolnoma »suh« način izvedbe ne izpostavlja vlagi že vgrajenih materialov, kar je še posebej pomembno pri pretežno lesenih konstrukcijah podstrešij;
nizka teža suhomontažnih konstrukcij ne obremenjuje nosilnih konstrukcij;
minimalno onesnaženje prostorov in poraba časa omogočajo izvedbo ob najmanjših motnjah za obstoječe uporabnike zgradbe;
v izdelane prostore se je mogoče vseliti takoj;
za izdelovanje sanitarij so predvidene vodoodporne mavčne plošče, na katere se lahko lepi keramične ploščice po želji uporabnika;
z uporabo ognjeodpornih plošč je možno zagotoviti visoko stopnjo požarne varnosti, celo F-90 (90 minut ognjevzdržnosti); površina mavčnih plošč se pleska z običajnimi notranjimi zidnimi barvami, zato je njihovo vzdrževanje cenejše in bivalnemu okolju bolj prijetno od vzdrževanja lesenih površin.
primerna je za gradnjo teras, zimskih vrtov, kopalnic in izdelavo napuščev, suhih estrihov, spuščenih stropov, okrasnih profilov, ...


SUHOMONTAŽNA DELA

SUHOMONTAŽNA DELA

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
SUHOMONTAŽNA DELA | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - SUHOMONTAŽNA DELA | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.