SUHOMONTAŽNA DELA | PONUDBA tipi-top.si

Preden se lotite obnove vaše dotrajane hiše je potreno izbrati izvajalca, ki ima na tem področju veliko izkušenj in se lahko na njega zanesete. To smo absolutno mi!

Spuščeni strop

Spuščene strope izvajamo tudi v mansardnih stanovanjih, kjer skrijemo strešno konstrukcijo, elektro in toplotne inštalacije.

ponudbe
SUHOMONTAŽNA DELA - tipi-top.si


SUHOMONTAŽNA DELASUHOMONTAŽNA-DELA-2021-05-08-05-08-48.jpg

SUHOMONTAŽNA DELA

- Delujemo na področju: gorenjska SlovenijaPreden se lotite obnove vaše dotrajane hiše je potreno izbrati izvajalca, ki ima na tem področju veliko izkušenj in se lahko na njega zanesete. To smo absolutno mi!

Spuščeni strop

Spuščene strope izvajamo tudi v mansardnih stanovanjih, kjer skrijemo strešno konstrukcijo, elektro in toplotne inštalacije. Spuščeni strop je sestavljen iz dveh delov, kovinske konstrukcije in mavčnih plošč. Strop izdelamo in oblikujemo po vaših željah.

Izdelava podstrešja

Namen izdelave podstrešja je predvsem pridobitev neizkoriščenega prostora. Cenovo je zelo ugodba pridobitev dodatnega bivalnega prostora. Omogoča odlično toplotno izolacijo in visoko bivalno kakovost.

Montaža predelnih sten

Predelne stene nudijo odlično zvočno, toplotno in ognjevarno odpornost. Izvedba je hitra, enostavna in čista, tako v stanovanjskih objektih, kot v poslovih in industrijskih.


SUHOMONTAŽNA DELA

SUHOMONTAŽNA DELA

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
SUHOMONTAŽNA DELA | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - SUHOMONTAŽNA DELA | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam