STROJNI IN ROČNI OMETI | TOP GRADNJE D.O.O. | PONUDBA tipi-top.si

Omet je zaščitni sloj notranjih in zunanjih površin, ki zaščiti površino pred zunanjimi vplivi. V prvi vrsti služi za izolacijsko učinkovitost, estetiko, akustiko in udoben bivalni prostor.

ponudbe
STROJNI IN ROČNI OMETI - tipi-top.si


žličko-konopljič.si/žličko-konopljič.si.jpg Piškotki 76 6
STROJNI IN ROČNI OMETISTROJNI-IN-ROČNI-OMETI-2021-08-08-10-45-29.jpg

STROJNI IN ROČNI OMETI

TOP GRADNJE D.O.O. - Delujemo na področju: osrednjeslovenska SlovenijaOmet je zaščitni sloj notranjih in zunanjih površin, ki zaščiti površino pred zunanjimi vplivi. V prvi vrsti služi za izolacijsko učinkovitost, estetiko, akustiko in udoben bivalni prostor. Pri barvanju, polaganju keramike ali tapiciranju omet služi za izravnavo površin.

Prednosti ometa

Omet daje stenam stabilnost ter zaradi svoje sestave zaduši zvok, ne glede na to, kaj se dogaja v bližini. Poleg tega iz prostora izvzame vlažen zrak in ga pri nižji relativni vlažnosti vrača v prostor.

Kateri omet uporabiti?

Glede na področje uporabe (zunanjost ali notranjost) in želene lastnosti (npr. toplotnoizolativni, za vlažne prostore, za izravnavo neravnih zidov, itd.) poznamo več različnih vrst ometov.

Vrste ometov

Ometi se razlikujejo glede na področje, kjer jih bomo uporabili. Na notranjih površinah se najpogosteje uporablja mavčne omete. Na zunanji strani stavb pa se najpogosteje uporabljajo potplotnoizolacijski ometi, ki zvišujejo površinsko temperaturo zidu in zmanjšujeo stroške ogrevanja ter hlajenja. Sanacijski ometi so izvrstni za sušenje vlažnih zidov.

Vrste ometov, ki jih uporabljamo:

- Röfix
- Webber Terranova
- Grigolin


STROJNI IN ROČNI OMETI

STROJNI IN ROČNI OMETI

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
STROJNI IN ROČNI OMETI | TOP GRADNJE D.O.O. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!


Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - STROJNI IN ROČNI OMETI | TOP GRADNJE D.O.O. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam