STEKLARSTVO | ISO steklarstvo in gradbeništvo Ismet Hamzić s. p. | PONUDBA tipi-top.si

IZOLACIJSKA STEKLA
V sodobnih kakovostno izdelanih gradbenih objektih so toplotne izgube neželene. Želeno energetsko sliko pri stavbnem pohištvu na fasadnem pasu namreč dosežemo s sodobnimi profili, kakovostnimi tesnili in pravilno zasteklitvijo.

ponudbe
STEKLARSTVO - tipi-top.si


STEKLARSTVOSTEKLARSTVO-2021-12-13-10-19-54.jpg

STEKLARSTVO

ISO steklarstvo in gradbeništvo Ismet Hamzić s. p. - Delujemo na področju: primorsko-notranjska, gorenjska, podravska, koroška, jugovzhodna, pomurska, osrednjeslovenska, goriška, obalno-kraška, zasavska, savinjska, posavska SlovenijaIZOLACIJSKA STEKLA
V sodobnih kakovostno izdelanih gradbenih objektih so toplotne izgube neželene. Želeno energetsko sliko pri stavbnem pohištvu na fasadnem pasu namreč dosežemo s sodobnimi profili, kakovostnimi tesnili in pravilno zasteklitvijo.

V modernih objektih je za kontrolirane toplotne izgube v večini primerov poskrbljeno, med tem ko v starejših objektih lahko slednje izgube bolje kontroliramo s pomočjo termoizolacijskih stekel in primernega tesnjenja.

Izolacijsko steklo je gradbeni izdelek za zastekljevanje, sestavljen iz dveh ali več steklenih plošč poljubnih lastnosti, ki so med seboj ločene z enim ali dvema medstekelnima prostoroma, napolnjenima z zrakom ali plinom. Da medstekelni prostor ne bi prepuščal vodne pare ali plinov so steklene plošče po robovih spojene z organskimi tesnili, ali pa so zavarjene.

V našem podjetju so vam na voljo termoizolacijska stekla sestavljena iz različnih debelin aluminijskih profilov, različnih debelin stekla, različnih vrst stekla v dvoslojni ali troslojni izvedbi.

STEKLO KOT OBLOGA
Steklo lahko v prostor vkomponiramo tudi kot oblogo sten ali stropov. Sodobni trendi narekujejo vse bolj pogosto uporabo stekla za stenski prostor med kuhinjskimi elementi. Interier prostora dobi popolnoma nov videz, če za stenske obloge uporabimo steklo.

Na visokokakovostno in izredno čisto kaljeno steklo lahko na eno stran prilepimo samolepilno folijo z različnimi motivi ali pa eno stran stekla pobarvamo v želeno barvo po RAL ali NCS barvnih lestvicah.

Motive poslikav si lahko izberete iz našega kataloga ali pa nam jih posredujete v digitalni obliki.


STEKLARSTVO

STEKLARSTVO

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
STEKLARSTVO | ISO steklarstvo in gradbeništvo Ismet Hamzić s. p. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - STEKLARSTVO | ISO steklarstvo in gradbeništvo Ismet Hamzić s. p. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam