STEKLARSTVO | PONUDBA tipi-top.si


ZAKAJ IZBRATI NAS
Več kot 50-letna tradicija

Vse vrste zasteklitev po naročilu

Kvalitetna montaža ter svetovanje

Steklarstvo v našem domačem podjetju predstavlja 50-letno tradicijo in izkušnje. Naša osnovna dejavnost je različno steklo po meri oziroma naročilu.
STEKLARSTVO - tipi-top.si


gges-gradbenistvo.si/gges-gradbenistvo.si.jpg 36 73 gges.jpg
STEKLARSTVOSTEKLARSTVO-2021-12-13-10-11-24.png

STEKLARSTVO

- Delujemo na področju: pomurska, primorsko-notranjska, jugovzhodna, savinjska, podravska, osrednjeslovenska, gorenjska, goriška, zasavska, posavska, obalno-kraška, koroška SlovenijaZAKAJ IZBRATI NAS
Več kot 50-letna tradicija

Vse vrste zasteklitev po naročilu

Kvalitetna montaža ter svetovanje

Steklarstvo v našem domačem podjetju predstavlja 50-letno tradicijo in izkušnje. Naša osnovna dejavnost je različno steklo po meri oziroma naročilu. Ukvarjamo se z vsemi vrstami notranjih zasteklitev: popravilom in zasteklitvijo okenskih okvirjev ter vratnih kril, zasteklitvijo tuš kabin in kopalnih kadi, izdelavo stenskih oblog, predelnih sten, nihajnih in drsnih vrat, ograj, stopnic, vitrin, terarijev… Poleg stekla dobavimo vsa potrebna pritrdila različnih proizvajalcev ter vam nudimo kvalitetno montažo ter svetovanje. Smo člani skupine Vila Bravum.

Steklena drsna in nihajna steklena vrata

Bi želeli v svoje prostore vnesti več svetlobe? Rešitev so steklena vrata!Steklena vrata so primerna za tiste prostore, kjer želite ohraniti čim več naravne svetlobe, saj osvetlijo še tako temen prostor in vanj vnesejo več topline.
Uporabite jih lahko v katerem koli delu vaše hiše, stanovanja ali poslovnega prostora. Izdelujemo jih po meri, glede na želje in potrebe naročnika.


Steklena drsna vrata
Steklena vrata izdelujemo iz varnostnega stekla - kaljenega ali lepljenega kaljenega stekla. Izbirate lahko med gladkimi (prozorno, ekstra čisto ali tonirano), jedkanimi in ornamentnimi stekli. Po želji lahko steklo popestrimo s peskanimi vzorci, gravurami, printom, folijami ali fototapetami. Steklena vrata iz naše ponudbe se razlikujejo po namembnosti. Lahko so to nihajna oziroma odmična vrata, drsna ali zgibna, odvisno od naročnikovih želja in velikosti prostora.Ponujamo okovje različnih priznanih proizvajalcev in cenovnih razredov (Colcom, Oxidal, Metalglas, Klein, Hawa, Dorma). Steklena drsna vrata tako največkrat vsebujejo sistem za mehko zapiranje, za še lagodnejšo uporabo. Steklena nihajna vrata pa uporabljajo hidravlična nasadila, ki nadomeščajo talni avtomat in s katerimi lahko reguliramo hitrost zapiranja vrat. Pri odmičnih vratih je možna tudi izvedba z aluminijastim pripirnim podbojem za boljšo izolacijo vrat.Za naročilo izmer ter svetovanje na objektu ali za posredovanje informativne ponudbe, nam pošljite elektronsko sporočilo ali nas pokličite. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.Samo od vas je odvisno, kakšna bodo vaša nova steklena vrata!


STEKLARSTVO

STEKLARSTVO

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
STEKLARSTVO | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - STEKLARSTVO | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.