SPECIALIZIRANE PREVAJALSKE REŠITVE | Leemeta, specializirane prevajalske rešitve, d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

Prevodi na ključ®, prilagojeni vašim specifičnim potrebam
Naši naročniki nas poznajo po Prevodih na ključ®. Naša naloga je, da s prevodom, ki nam ga zaupate, nimate nobenega dela več.

ponudbe
SPECIALIZIRANE PREVAJALSKE REŠITVE - tipi-top.si


SPECIALIZIRANE PREVAJALSKE REŠITVESPECIALIZIRANE-PREVAJALSKE-REŠITVE-2021-12-10-12-59-00.png

SPECIALIZIRANE PREVAJALSKE REŠITVE

Leemeta, specializirane prevajalske rešitve, d.o.o. - Delujemo na področju: koroška, posavska, obalno-kraška, osrednjeslovenska, gorenjska, zasavska, podravska, primorsko-notranjska, goriška, jugovzhodna, pomurska, savinjska SlovenijaPrevodi na ključ®, prilagojeni vašim specifičnim potrebam
Naši naročniki nas poznajo po Prevodih na ključ®. Naša naloga je, da s prevodom, ki nam ga zaupate, nimate nobenega dela več.

Če s prevodom niste zadovoljni, ne plačate nič!

Kakovost
Z lastno ekipo prevajalcev, lektorjev, grafikov in informatikov poskrbimo za kakovosten prevod in tehnično izvedbo projekta.

Besedila pripravimo za prevod, prevedemo in lektoriramo, grafično oblikujemo za tisk, prenesemo na splet oz. v aplikacije ali uredimo za digitalno distribucijo.

Zahtevnost
Naša strast so zahtevnejši prevajalski projekti in panoge.

Še posebej se posvečamo področjem tehnike, medicine in farmacije, kemije, financ in ekonomije, prava, marketinga ter prevodom spletnih strani in aplikacij.

Obvladamo prevajanje večine grafičnih, spletnih, programskih in drugih vrst datotek ter tipov spletnih strani.

Pogosto menjujete ponudnike prevodov, ki ne dosegajo vaših standardov in se ne držijo dogovorov?

Naša rešitev:
Pri Leemeti gradimo dolgoročno. Sodelujemo z uspešnimi podjetji in podpiramo njihovo rast in razvoj. Z notranjo ekipo izvedemo celoten prevajalski proces od povpraševanja do oddaje projekta – vključno s profesionalnim grafičnim oblikovanjem, tehnično obdelavo in nadzorom kakovosti.

Dodelimo vam lastnega skrbnika in vodjo projektov, ki se prilagodita vašemu načinu dela. Nikoli nam ne zmanjka rešitev in pri vsakem projektu posebej se potrudimo izpolniti vaša pričakovanja.


SPECIALIZIRANE PREVAJALSKE REŠITVE

SPECIALIZIRANE PREVAJALSKE REŠITVE

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
SPECIALIZIRANE PREVAJALSKE REŠITVE | Leemeta, specializirane prevajalske rešitve, d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - SPECIALIZIRANE PREVAJALSKE REŠITVE | Leemeta, specializirane prevajalske rešitve, d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam