SOLARNI SISTEMI | NA POT d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


Solarni sistemi so tehnološko dovršeni in ekološki proizvodi, ki omogočajo tako ogrevanje objekta kot pripravo tople sanitarne vode. Delujejo na principu zbiranja sončne energije, ki jo nato pretvorijo v toploto.
SOLARNI SISTEMI - tipi-top.si


SOLARNI SISTEMISOLARNI-SISTEMI-2021-12-13-09-52-15.jpg

SOLARNI SISTEMI

NA POT d.o.o. - Delujemo na področju: posavska, obalno-kraška, jugovzhodna, savinjska, osrednjeslovenska, podravska, gorenjska, koroška, primorsko-notranjska, goriška, zasavska, pomurska SlovenijaSolarni sistemi so tehnološko dovršeni in ekološki proizvodi, ki omogočajo tako ogrevanje objekta kot pripravo tople sanitarne vode. Delujejo na principu zbiranja sončne energije, ki jo nato pretvorijo v toploto.

Energija sonca je ena najbolj čistih energij, ki je na voljo prav vsem. Njeni potenciali so neizčrpni, poleg vsega pa je še brezplačna.

Sončni kolektorji so najpomembnejši del solarnega sistema. Sončno energijo zbirajo v vodo v ceveh ter jo preko medija prenesejo v hranilnik toplote – zalogovnik. Ta pa omogoči uporabo segrete vode za ogrevanje prostorov ali sanitarne vode. Solarni sistemi se delijo na tiste, ki imajo ploščate sončne kolektorje in se imenujejo solarni paneli, in tiste, ki imajo vakuumske oziroma cevne kolektorje.

Solarni sistemi so inovativen način ogrevanja s številnimi prednostmi: hitro in ekonomično montažo, nizkimi stroški obratovanja in vzdrževanja ter napredno inteligentno regulacijo, ki spremlja navade uporabnika ter beleži zgodovino delovanja ogrevalnega sistema in zunanjih vremenskih pogojev. Investicija v solarno ogrevanje se vam bo, kljub začetnim višjim stroškom za izgradnjo sistema, povrnila v manj kot desetih letih.


SOLARNI SISTEMI

SOLARNI SISTEMI

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
SOLARNI SISTEMI | NA POT d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - SOLARNI SISTEMI | NA POT d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.