SLIKOPLESKARSTVO | VEZJAK gradbene storitve d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


Lepo urejeno bivalno okolje ima pomemben vpliv na vaše počutje in zadovoljstvo, zato vam z našim strokovnim znanjem in izvedbo del pomagamo, da je podoba vašega bivališča, kot si želite.

Nudimo vam široko paleto slikopleskarskih del, ki jih izvajamo z najboljšimi materiali in smo ponosni na njihovo dolgo obstojnost.
SLIKOPLESKARSTVO - tipi-top.si


SLIKOPLESKARSTVOSLIKOPLESKARSTVO-2021-08-07-10-28-48.jpg

SLIKOPLESKARSTVO

VEZJAK gradbene storitve d.o.o. - Delujemo na področju: koroška, savinjska, podravska, zasavska SlovenijaLepo urejeno bivalno okolje ima pomemben vpliv na vaše počutje in zadovoljstvo, zato vam z našim strokovnim znanjem in izvedbo del pomagamo, da je podoba vašega bivališča, kot si želite.

Nudimo vam široko paleto slikopleskarskih del, ki jih izvajamo z najboljšimi materiali in smo ponosni na njihovo dolgo obstojnost. Z uporabo dekorativnih tehnik lahko prostoru vdihnemo prefinjeno eleganco ali pa vnesemo domačnost in toplino. Z različnimi načini obdelave lahko ustvarimo vtis teksture kamna, usnja, platna lesa ali pa npr. posnamemo videz neba. Možnosti so neomejene.

Zaposleni v podjetju se ves čas izobražujemo na področju dekorativnih materialov in tehnik ter sledimo vsem novostim in trendom.

Pri delu uporabljamo visoko-kakovostne materiale, ki zadovoljijo potrebe najzahtevnejših naročnikov. Poleg številnih možnosti dekorativnih učinkov in najrazličnejših barv dekorativne tehnike nudijo tudi zaščito pred poškodbami in umazanijo.

Uporabljeni materiali so visoko odporni, s posebnimi premazi in emulzijami pa dosežemo tudi vodoodbojnost, zato jih lahko uporabljamo na bolj obremenjenih področjih, kot so stopnišča, hodniki in otroške sobe. Primerni so tudi za vse ostale prostore v stanovanjih, hotelih, restavracijah in salonih, saj z različnimi tehnikami nanosa in uporabo različnih materialov lahko dosežemo tako rustikalen izgled kot tudi atraktiven in moderen kovinski videz.

Želite stopiti v stik z nami? V podjetju Vezjak d.o.o. vam ponujamo strokovne rešitve za izvedbo vseh vrst fasad, izvajamo raznolika slikopleskarska dela ter opravimo celovito adaptacijo vašega doma.


SLIKOPLESKARSTVO

SLIKOPLESKARSTVO

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
SLIKOPLESKARSTVO | VEZJAK gradbene storitve d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - SLIKOPLESKARSTVO | VEZJAK gradbene storitve d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.