SLIKOPLESKARSKE STORITVE | BELMAN d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


Začetna dejavnost našega podjetja je bilo slikopleskarstvo, kasneje pa smo začeli opravljati fasaderske in druge storitve.

Svetujemo vam lahko pri ogromni izbiri barv in drugih materialov, ki se trenutno nahajajo na trgu.
SLIKOPLESKARSKE STORITVE - tipi-top.si


SLIKOPLESKARSKE STORITVESLIKOPLESKARSKE-STORITVE-2021-08-08-09-59-27.jpg

SLIKOPLESKARSKE STORITVE

BELMAN d.o.o. - Delujemo na področju: osrednjeslovenska, primorsko-notranjska, jugovzhodna SlovenijaZačetna dejavnost našega podjetja je bilo slikopleskarstvo, kasneje pa smo začeli opravljati fasaderske in druge storitve.

Svetujemo vam lahko pri ogromni izbiri barv in drugih materialov, ki se trenutno nahajajo na trgu. Svoje storitve opravljamo natančno in skrbno. Objekt oziroma vaše stanovanje dobro zaščitimo, obdelamo po vaših željah ter ga na koncu tudi počistimo.

V okviru slikopleskarskih deli izvajamo:

bandažiranje mavčnih plošč ali fermacel plošč
glajenje sten
strojno brušenje sten
pleskanje sten
stenske poslikave


SLIKOPLESKARSKE STORITVE

SLIKOPLESKARSKE STORITVE

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
SLIKOPLESKARSKE STORITVE | BELMAN d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - SLIKOPLESKARSKE STORITVE | BELMAN d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.