SLIKOPLESKARSKE STORITVE | PONUDBA tipi-top.si


Slikopleskarstvo zajema različna dela, katerih cilj je estetska nadgradnja in zaščita bivalnega, poslovnega ali delovnega objekta. S pravo izbiro barv lahko prostor optično povečamo/pomanjšamo, ali pa mu poudarimo funkcijo, ga organiziramo, in ga tako naredimo primernejšega za bivanje oziroma opravljanje dela v njem.
SLIKOPLESKARSKE STORITVE - tipi-top.si


SLIKOPLESKARSKE STORITVESLIKOPLESKARSKE-STORITVE-2021-08-11-03-16-45.jpg

SLIKOPLESKARSKE STORITVE

- Delujemo na področju: gorenjska SlovenijaSlikopleskarstvo zajema različna dela, katerih cilj je estetska nadgradnja in zaščita bivalnega, poslovnega ali delovnega objekta. S pravo izbiro barv lahko prostor optično povečamo/pomanjšamo, ali pa mu poudarimo funkcijo, ga organiziramo, in ga tako naredimo primernejšega za bivanje oziroma opravljanje dela v njem.

Kot ponudniki slikopleskarskih del dajemo velik poudarek na uporabo kvalitetnih barv. Uporabljamo protimikrobne, akrilne in antinikotinske barve, antikorozijske premaze, ter pralne barve.

V našem podjetju se zavedamo, kako pomembno je, da je prostor funkcionalno in estetsko organiziran oziroma zaključen. Zato smo odprti za vaše ideje, želje in obenem opremljeni z znanjem, da vam jih pomagamo uresničiti. Svojim strankam tako pred odločitvijo za poseg ponujamo tudi svetovanje. V kolikor je projekt zahtevnejši oziroma je to potrebno, opravimo pri tem tudi ogled na terenu.

Nudimo:
pleskanje industrijskih obratov
pleskanje stanovanjskih prostorov
pleskanje poslovnih prostorov
dekorativno slikopleskarstvo


SLIKOPLESKARSKE STORITVE

SLIKOPLESKARSKE STORITVE

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
SLIKOPLESKARSKE STORITVE | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - SLIKOPLESKARSKE STORITVE | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.