SANACIJE | Saning, d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

SANACIJE GRADBENIH OBJEKTOV IN STAVB
Izvajamo najzahtevnejše sanacije v stanovanjski gradnji, industriji in na infrastrukturnih objektih. Naša specialnost je zapiranje prodorov vode skozi razpoke gradbenih konstrukcij, kot npr.

ponudbe
SANACIJE - tipi-top.si


SANACIJESANACIJE-2021-12-12-07-06-04.png

SANACIJE

Saning, d.o.o. - Delujemo na področju: obalno-kraška, jugovzhodna, primorsko-notranjska, posavska, koroška, pomurska, goriška, podravska, zasavska, savinjska, gorenjska, osrednjeslovenska SlovenijaSANACIJE GRADBENIH OBJEKTOV IN STAVB
Izvajamo najzahtevnejše sanacije v stanovanjski gradnji, industriji in na infrastrukturnih objektih. Naša specialnost je zapiranje prodorov vode skozi razpoke gradbenih konstrukcij, kot npr. kapljanje vode skozi ploščo ploščadi ali v garaži.

VODNI TOP
Izvajamo storitve visokotlačnega pranja z vodnimi topovi različnih tipov in moči:

visokotlačno pranje z vodnim topom do 300 bar
visokotlačno pranje z vodnim topom in čiščenje podlage do 600 bar
čiščenje in priprava podlage do 1500 bar
odbijanje betona do 2500 bar
čiščenje armature
visokotlačno čiščenje s paro
odstranjevanje premazov z vodnim topom
odstranjevanje hidroizolacije
visokotlačno pranje s peskanjem

OSTALO
Dvig strehe
Sidranje odpadajoče fasade
Podvodno betoniranje
Prestavitev mostu


SANACIJE

SANACIJE

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
SANACIJE | Saning, d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - SANACIJE | Saning, d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam