SANACIJA KAPILARNE VLAGE | PONUDBA tipi-top.si

Sanacija vlage s sistemom ECOpulse ponuja ekonomično in stalno rešitev odpravljanja kapilarne vlage BREZ GRADBENIH POSEGOV.
Sistem je primeren vsepovsod, kjer ne želimo posegati v objekt z gradbenimi deli.

ponudbe
SANACIJA KAPILARNE VLAGE - tipi-top.si


žličko-konopljič.si/žličko-konopljič.si.jpg Piškotki 76 6
SANACIJA KAPILARNE VLAGESANACIJA-KAPILARNE-VLAGE-2021-04-14-07-38-10.jpg

SANACIJA KAPILARNE VLAGE

- Delujemo na področju: posavska, pomurska, primorsko-notranjska, zasavska, savinjska, goriška, osrednjeslovenska, koroška, jugovzhodna, podravska, obalno-kraška, gorenjska SlovenijaSanacija vlage s sistemom ECOpulse ponuja ekonomično in stalno rešitev odpravljanja kapilarne vlage BREZ GRADBENIH POSEGOV.
Sistem je primeren vsepovsod, kjer ne želimo posegati v objekt z gradbenimi deli.

Še posebej uporaben za objekte, ki nimajo izvedene hidroizolacije, oziroma tam, kjer je le ta poškodovana.

ECOpulse uporablja tehnologijo pulzno resonančne elektroosmoze, pri čemer vpliva na kapilarno vlago tako, da ji obrne kapilarni tok. Zaradi tega voda v kapilarah spremeni smer in se začne pomikati nazaj v zemljo.

Sistem po vgradnji ne potrebuje več nobenega vzdrževanja in je še posebej primeren tam, kjer je poseg v gradbeni objekt onemogočen, oziroma nedovoljen (spomeniško zaščitene stavbe, gradovi, cerkve,…)

ECOpulse predstavlja inteligenten sistem, ki se v dobi digitalne tehnologije opira na skoraj pozabljena znanja analogne tehnike.

Zaradi tega je ECOpulse sistem pri odpravljanju kapilarne vlage veliko bolj učinkovit, saj mu analogna tehnika omogoča frekvenčno in močnostno prilagajanje izsuševanem mediju in s tem zagotavlja maksimalen učinek.

ECOpulse sistem uporablja tehnologijo pulzno resonančne elektroosmoze, s katero naprava sama poišče resonančno frekvenco izsuševanega medija in s tem vpliva na kapilarno vlago, ki se vzpenja po stenah zgradb, ter ji obrne kapilarni vlek. Zaradi tega voda v kapilarah spremeni smer in se začne pomikati nazaj v zemljo. Zaradi tega se tudi precej zmanjša izločanje solitra oziroma kalijevega nitrata (KNO3) iz sten stavb.

ECOpulse sistem je zgrajen iz najkakovostnejših materialov pri čemer so vse elektronske komponente dodatno zaščitene pred vdorom vlage in morebitno oksidacijo in lahko zaradi tega deluje tudi v ekstremnih pogojih.

ECOpulse sistem je okolju in ljudem prijazen in ne emitira nevarnih frekvenc. Prav tako pa ne povzroča tudi nobenih emisij ali odpadkov, ki bi lahko škodovali naravi ali imeli kakršen koli negativen efekt na gradbeni objekt ali njegovo okolico.

Z našim sistemom boste:
za vedno izsušili zgradbo
znižali stroške ogrevanja
preprečili nastanek plesni, bakterij in pršic
povečali življenjsko dobo zgradbe
preprečili pokanje sten zaradi širjenja rjavečih kovin
preprečili oksidacije kovin
iz zidu odtujili razne toksine ter soli
zmanjšali jedkost okolice in izboljšali pogoje za rast rastlin


SANACIJA KAPILARNE VLAGE

SANACIJA KAPILARNE VLAGE

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
SANACIJA KAPILARNE VLAGE | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!


Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - SANACIJA KAPILARNE VLAGE | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam