SANACIJA DIMNIKA | Klin d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


Enoslojni sistem za sanacijo in izdelavo povezav med dimnikom in pečjo

Enoslojni sanacijski dimniški sitem KLINDim ES je najsodobnejši sistem za popravilo starih, poroznih in nevarnih šamotnih, keramičnih ali opečnatih dimnikov. Z vgradnjo elementov KLIDim ES je dimnik ponovno pripravljen za varno odvajanje dimnih plinov iz vseh vrst peči.
SANACIJA DIMNIKA - tipi-top.si


dr-zobozdravnik.si/Čiščenje-zobnega-kamna.jpg Čiščenje-zobnega-kamna 34 46 zobar.jpg
SANACIJA DIMNIKASANACIJA-DIMNIKA-2021-05-07-06-51-22.png

SANACIJA DIMNIKA

Klin d.o.o. - Delujemo na področju: primorsko-notranjska, osrednjeslovenska SlovenijaEnoslojni sistem za sanacijo in izdelavo povezav med dimnikom in pečjo

Enoslojni sanacijski dimniški sitem KLINDim ES je najsodobnejši sistem za popravilo starih, poroznih in nevarnih šamotnih, keramičnih ali opečnatih dimnikov. Z vgradnjo elementov KLIDim ES je dimnik ponovno pripravljen za varno odvajanje dimnih plinov iz vseh vrst peči. Za izdelavo omenjenega sistema uporabljamo samo certificirane prvorazredne materiale. Dimniški elementi so izdelani iz visokolegiranega nerjavnega jekla, ki prenese visoke kemijske obremenitve dimnih plinov, zato je lahko življenjska doba takega sistema več kot 100 let.

Lastnosti dimniških elementov KLINDim ES:

dimniški sistem je odporen na vžig saj,
visoka odpornost na kemijske vplive dimnih plinov (razjedanje materiala),
življenjska doba sistema je več kot 100 let,
enostavna vgradnja


SANACIJA DIMNIKA

SANACIJA DIMNIKA

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
SANACIJA DIMNIKA | Klin d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - SANACIJA DIMNIKA | Klin d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386