SALON TAJSKIH MASAŽ | POČITEK - UŽITEK d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

Osnova tradicionalne tajske masaže je obdelava glavnih nevidnih energijskih linij ali meridijanov, po katerih se pretaka življenjska energija. S pritiski tradicionalne tajske tehnike na akupresurne točke, razporejene ob hrbtenici, se sprostijo zastoji in prekinitve energijskih poti.

ponudbe
SALON TAJSKIH MASAŽ - tipi-top.si


SALON TAJSKIH MASAŽSALON-TAJSKIH-MASAŽ-2021-12-03-11-08-10.jpg

SALON TAJSKIH MASAŽ

POČITEK - UŽITEK d.o.o. - Delujemo na področju: posavska, podravska, osrednjeslovenska, koroška, savinjska, goriška, pomurska, gorenjska, primorsko-notranjska, obalno-kraška, zasavska, jugovzhodna SlovenijaOsnova tradicionalne tajske masaže je obdelava glavnih nevidnih energijskih linij ali meridijanov, po katerih se pretaka življenjska energija. S pritiski tradicionalne tajske tehnike na akupresurne točke, razporejene ob hrbtenici, se sprostijo zastoji in prekinitve energijskih poti. Tako pripomoremo k učinkovitejšemu odpravljanju težav, kot so glavoboli, napetosti in težave v ramenskem in vratnem predelu, mravljinčenje v rokah, bolečine v križu itd. S tradicionalno tajsko masažo hrbta takoj čutimo olajšanje telesne napetosti in s tem razbremenitev nakopičenega stresa. Med masažo ste oblečeni v udobna bombažna oblačila.

V salonu tajskih masaž Tawan boste doživeli dotik Orienta, saj vas bodo tajske maserke z raznovrstnimi vrhunskimi masažami popeljale v daljne dežele Orienta in vam približale 2.500 let staro tajsko tradicijo, ki bo poživila vaša duh in telo.

Aromatična olja imajo aromaterapevtski učinek, kožo negujejo ter pripomorejo k vzpostavitvi telesnega in duševnega ravnovesja.


SALON TAJSKIH MASAŽ

SALON TAJSKIH MASAŽ

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
SALON TAJSKIH MASAŽ | POČITEK - UŽITEK d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - SALON TAJSKIH MASAŽ | POČITEK - UŽITEK d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam