Rekuperacija zraka | KLEMAVET D.O.O. | PONUDBA tipi-top.si


Rekuperacija = vračanje toplote
Prezračevalni sistemi so eden najučinkovitejših načinov boja proti vlagi in zidni plesni v bivalnih in drugih prostorih. Rekuperatorji so prezračevalne naprave, ki imajo vgrajen zračni hranilnik toplote s katerim zmanjšamo energijske izgube na minimum.
Rekuperacija zraka - tipi-top.si


Rekuperacija zrakaRekuperacija-zraka-2022-04-13-10-51-40.png

Rekuperacija zraka

KLEMAVET D.O.O. - Delujemo na področju: osrednjeslovenska SlovenijaRekuperacija = vračanje toplote
Prezračevalni sistemi so eden najučinkovitejših načinov boja proti vlagi in zidni plesni v bivalnih in drugih prostorih. Rekuperatorji so prezračevalne naprave, ki imajo vgrajen zračni hranilnik toplote s katerim zmanjšamo energijske izgube na minimum. Prezračevalna naprava zagotavlja kvaliteto bivalnega okolja, saj odvaja višek vlage, neprijetne vonjave, škodljive snovi, CO2, v prostor pa dovoja svež zrak, bogat s kisikom.

Kako deluje?
Porabljen topel zrak iz prostora skozi notranju pokrov potuje do hranilnika toplote. Le ta se učinkovito napolni s toplotno energijo, vgrajeni ventilator pa spremeni smer vrtenja. Svež zrak potuje preko napolnjenega hranilnika toplote. Pri tem se nanj prenese prej shranjena energija. Tako svež, filtriran in ogret zrak prihaja v prostor, ventilator zračnika pa ponovno spremeni smer vrtenja… (Delovanje je prikazano na animaciji desno spodaj)

V vseh prostorih imate svež zrak pri zaprtih oknih!

Prezračevalne naprave zagotavljajo kvaliteto bivalnega okolja in drugih prostorov, saj iz prostora odvajajo višek vlage, škodljive snovi, CO2 in neprijetne vonjave, v prostor pa dovajajo svež zrak in kisik. So najučinkovitejši način boja proti vlagi in stenski plesni. Prezračevalne naprave – rekuperatorji, ki imajo vgrajen zračni hranilnik toplote, zmanjšajo energijske izgube na minimum, kar Slovenski EKO sklad nagradi z nepovratno finančno spodbudo v višini do 20%.


Rekuperacija zraka

Rekuperacija zraka

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Rekuperacija zraka | KLEMAVET D.O.O. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Rekuperacija zraka | KLEMAVET D.O.O. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.