Rastlinjaki | MS VISCOM d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


Vrtni rastlinjaki iz polikarbonatnih plošč vzdržujejo primerno raven temperature in zagotavljajo uravnoteženo izpostavljenost sončni svetlobi. S tem omogočajo optimalne pogoje za rast.
Rastlinjaki - tipi-top.si


RastlinjakiRastlinjaki-2021-08-18-09-39-34.jpg

Rastlinjaki

MS VISCOM d.o.o. - Delujemo na področju: osrednjeslovenska, gorenjska SlovenijaVrtni rastlinjaki iz polikarbonatnih plošč vzdržujejo primerno raven temperature in zagotavljajo uravnoteženo izpostavljenost sončni svetlobi. S tem omogočajo optimalne pogoje za rast. MS Viscom vam z večletno garancijo ponuja dve liniji čudovitih polikarbonatnih rastlinjakov: Hybrid in Glory. Obe sta zelo kakovostni, razlikujeta pa se v videzu in nekaterih specifikah. Rastlinjaki Hybrid so mešanica uporabnosti in čiste zasnove, ki je ni treba vzdrževati. Imajo praktično neuničljiv polikarbonatni premaz. Vrtni rastlinjaki Glory pa so nekoliko bolj luksuzni, zares prvovrstni. So modularni, tako da jih v dolžino lahko po želji sestavljate. Debel aluminijast okvir zagotavlja odpornost proti toči in drugim udarcem.


Rastlinjaki

Rastlinjaki

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Rastlinjaki | MS VISCOM d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Rastlinjaki | MS VISCOM d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386