Računovodski servis | DATA d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


Računovodski servis za podjetnike
Računovodski servis Data d.o.
Računovodski servis - tipi-top.si


dr-zobozdravnik.si/Čiščenje-zobnega-kamna.jpg Čiščenje-zobnega-kamna 34 46 zobar.jpg
Računovodski servisRačunovodski-servis-2021-12-11-09-42-13.png

Računovodski servis

DATA d.o.o. - Delujemo na področju: pomurska, zasavska, podravska, posavska, goriška, osrednjeslovenska, gorenjska, obalno-kraška, jugovzhodna, primorsko-notranjska, koroška, savinjska SlovenijaRačunovodski servis za podjetnike
Računovodski servis Data d.o.o je vodilno in hitro rastoče slovensko podjetje, ki vam nudi kvalitetne računovodske storitve v Sloveniji, ko je govora o celoviti poslovni podpori mikro in majhnim podjetjem.

Storitve knjigovodstva in računovodstva pri nas podpira več kot 40 izkušenih strokovnjakov in si prizadevamo uresničiti podjetnikove cilje, svetovati na področju financ, davkov, načrtovati investicije, optimizirati davek od dohodkov pravnih oseb, davek na dodano vrednost, dohodnino in podobno.

Računovodski servis DATA podpirajo tudi oddelki z visoko izobraženimi svetovalci, ki pripravljajo poslovne načrte, svetujejo na področjih pravnih zadev, marketinga, kadrovanja in preoblikovanju podjetja (iz s.p. v d.o.o.),v okviru DATA točke "SPOT registracija" izvajamo postopke ustanovitve podjetja in spremembe v sodnem registru (sprememba poslovnega naslova, sedeža, dejavnosti, firme, zastopnikov) ter postopke zaposlovanja in zavarovanja. Velika prednost, ki jo ima računovodski servis DATA, je predvsem zavarovana strokovna odgovornost ter seveda večletne izkušnje na področju računovodstva.

Pri svojem delu sodelujemo z državnimi institucijami podpornega okolja podjetništva (Tehnološki park Ljubljana, Ljubljanski univerzitetni inkubator, JAPTI …) in bankami (Banka Intesa Sanpaolo). Poleg tega smo nosilec DATA točke "SPOT registracija", kjer lahko brezplačno ustanovite podjetje.

Računovodski servis DATA strankam nudi več posebnih aktualnih ponudb, tako za računovodske kot tudi za ostale storitve. Preverite ponudbo našega davčnega in računovodskega svetovanja.


Računovodski servis

Računovodski servis

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Računovodski servis | DATA d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Računovodski servis | DATA d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386