Projektna dokumentacija za gradnjo | Projektant d.o.o | PONUDBA tipi-top.si


Nudimo izdelavo projektne dokumentacije za vse faze projektiranja ter celovito in usklajeno izdelavo vseh načrtov skladno z Zakonom o graditvi objektov ZGO-1 ( vodilna mapa, načrt arhitekture, načrt konstrukcij, načrt strojnih inštalacij, načrt električnih inštalacij, načrt zunanje ureditve, elaborat gradbene fizike, elaborat zvočne zaščite, elaborat ravnanja z gradbenimi odpadki ipd) :

Idejni projekt (IP): namenjen je predvsem investitorju. V idejnem projektu se izdela izris objekta, usklajen z željami in potrebami investitorja kot tudi z zahtevami prostorskega akta na območju predvidene gradnje.
Projektna dokumentacija za gradnjo - tipi-top.si


Projektna dokumentacija za gradnjoProjektna-dokumentacija-za-gradnjo-2021-10-10-07-07-59.jpg

Projektna dokumentacija za gradnjo

Projektant d.o.o - Delujemo na področju: zasavska, podravska, jugovzhodna, savinjska, gorenjska, goriška, posavska, obalno-kraška, osrednjeslovenska, koroška, primorsko-notranjska, pomurska SlovenijaNudimo izdelavo projektne dokumentacije za vse faze projektiranja ter celovito in usklajeno izdelavo vseh načrtov skladno z Zakonom o graditvi objektov ZGO-1 ( vodilna mapa, načrt arhitekture, načrt konstrukcij, načrt strojnih inštalacij, načrt električnih inštalacij, načrt zunanje ureditve, elaborat gradbene fizike, elaborat zvočne zaščite, elaborat ravnanja z gradbenimi odpadki ipd) :

Idejni projekt (IP): namenjen je predvsem investitorju. V idejnem projektu se izdela izris objekta, usklajen z željami in potrebami investitorja kot tudi z zahtevami prostorskega akta na območju predvidene gradnje. Definira se vse priključke na komunalno infrastrukturo.
Projekt za gradbeno dovoljenje (PGD): namenjen je upravnem postopku pridobitve gradbenega dovoljenja. Pred vložitvijo na upravno dovoljenje se na dokumentacijo pridobijo tudi soglasja od vseh nosilcev urejanja prostora (komunalna infrastruktura ipd)
Projekt za izvedbo (PZI): namenjen je pridobivanju ponudb za izvedbo (popis gradbeno-obrtniških del) ter izbranemu izvajalcu gradnje. V projektu za izvedbo so izdelani vsi detajlni načrti in popisi materiala in del potrebni za kakovostno gradnjo objekta.
Projekt izvedenih del (PID): Namenjen je upravnemu postopku pridobitve uporabnega dovoljenja. Z pridobitvijo uporabnega dovoljenja je gradnja zaključena.
Če razmišljate o gradnji novega objekta, rekonstrukciji, dozidavi ali spremembi namembnosti obstoječega objekta nas kontaktirajte. V sodelovanju z vami bomo izdelali načrt za gradnjo, ki bo zadovoljeval vse vaše želje in potrebe.


Projektna dokumentacija za gradnjo

Projektna dokumentacija za gradnjo

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Projektna dokumentacija za gradnjo | Projektant d.o.o | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Projektna dokumentacija za gradnjo | Projektant d.o.o | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.