Prezračevanje | PONUDBA tipi-top.si

Prezračevanje postaja vse bolj prepoznavno kot najboljši sistem za objekt brez vlage in vedno s kvalitetnim zrakom. Izdelave in montaže prezračevalnih sistemov potekajo tako za stanovanjske objekte kot za poslovne objekte.

ponudbe
Prezračevanje - tipi-top.si


PrezračevanjePrezračevanje-2021-04-14-12-50-47.jpg

Prezračevanje

- Delujemo na področju: podravska, pomurska SlovenijaPrezračevanje postaja vse bolj prepoznavno kot najboljši sistem za objekt brez vlage in vedno s kvalitetnim zrakom. Izdelave in montaže prezračevalnih sistemov potekajo tako za stanovanjske objekte kot za poslovne objekte. Izdelave in montaže prezračevalnih sistemov izvajamo pri novogradnjah in pri adaptacijah objektov.
Izdelave in montaže prezračevalnih sistemov obsegajo:
- izdelave in montaže prezračevalnih kanalov iz pocinkane pločevine,
- izdelave in montaže prezračevalnih rešetk,
- izdelave in montaže loput,
- montaže odsesovalnih naprav, ...

Izdelave in montaže prezračevalnih sistemov pomurska regija, Lendava, Ljutomer, Murska Sobota, Radenci, Črenševci, Beltinci, Moravske Toplice, Banovci ...

Izdelave in montaže prezračevalnih sistemov po dogovoru pa tudi v drugih regijah in krajih.


Prezračevanje

Prezračevanje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
Prezračevanje | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Prezračevanje | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam