Prezračevalni sistemi | Systemair d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

LOKALNO PREZRAČEVANJE

Lokalno prezračevanje posameznih prostorov je hitra in enostavna rešitev zlasti pri obstoječih objektih, kjer večji posegi v konstrukcijo niso mogoči.

Če potrebujete napravo za prezračevanje enega ali več posameznih prostorov je M-WRG vsekakor primerna rešitev.

ponudbe
Prezračevalni sistemi - tipi-top.si


Prezračevalni sistemiPrezračevalni-sistemi-2021-12-28-09-14-52.png

Prezračevalni sistemi

Systemair d.o.o. - Delujemo na področju: osrednjeslovenska, obalno-kraška, podravska, gorenjska, savinjska, posavska, zasavska, koroška, primorsko-notranjska, jugovzhodna, goriška, pomurska SlovenijaLOKALNO PREZRAČEVANJE

Lokalno prezračevanje posameznih prostorov je hitra in enostavna rešitev zlasti pri obstoječih objektih, kjer večji posegi v konstrukcijo niso mogoči.

Če potrebujete napravo za prezračevanje enega ali več posameznih prostorov je M-WRG vsekakor primerna rešitev. Inovativni sistem prezračevanja prostorov s konstantnim dovodom in odvodom zraka odlikuje sodobna tehnologija in kakovostna izdelava.

Na voljo nadometna in podometna izvedba s številnimi modeli, ki se med seboj razlikujejo predvsem v regulacijskem sistemu.

CENTRALNO PREZRAČEVANJE

Ključni element centralnega prezračevalnega sistema je centralna prezračevalna naprava, ki zagotavlja ustrezen dovod in odvod zraka. Naprava je priključena na kanalski razvod, ki je razpeljan po prostorih. Vse bolj priljubljen postaja sistem gibljivih plastičnih cevi, ki se jih položi v estrih, betonsko ploščo ali spuščeni strop.
Ustrezno količino in smer gibanja zraka dosežemo s pravilno dimenzionirano prezračevalno napravo ter postavitvijo elementov za zajem in upih zraka.

MEHANSKO PREZRAČEVANJE Z VENTILATORJI

Ventilatorji so naprave namenjene za transport zraka in ostalih plinov. V hišnem prezračevanju se najpogosteje uporabljajo kopalniški ventilatorji (odvod zraka iz kopalnic in sanitarij), kanalski ali cevni ventilatorji (odvod zraka iz kuhinjskih nap, sanitarij, kleti...) in stenski aksialni ventilatorji (odvod iz kleti, hlevov, delavnic...). Robustni in učinkoviti ventilatorji Systemair so enostavni za vgradnjo in vzdrževanje. Širok nabor dodatne opreme omogoča tudi sestavo kompleksnejših kanalskih razvodov (grelniki, hladilniki, ohišje s filtrom...)


Prezračevalni sistemi

Prezračevalni sistemi

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
Prezračevalni sistemi | Systemair d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Prezračevalni sistemi | Systemair d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam