Prezračevalni sistemi | NILAN doo | PONUDBA tipi-top.si

Comfort sistemi
NILAN “Comfort” serijo predstavljajo naprave za pasivno prezračevanje objektov z vračanjem energije odpadnega zraka z izkoristkom do 93%. Naprave omogočajo prezračevanje objektov s pretokom zraka od 100 do 600m3/h.

ponudbe
Prezračevalni sistemi - tipi-top.si


žličko-konopljič.si/žličko-konopljič.si.jpg Piškotki 76 6
Prezračevalni sistemiPrezračevalni-sistemi-2021-12-30-11-44-42.jpg

Prezračevalni sistemi

NILAN doo - Delujemo na področju: gorenjska, primorsko-notranjska, koroška, osrednjeslovenska, zasavska, pomurska, savinjska, podravska, obalno-kraška, posavska, jugovzhodna, goriška SlovenijaComfort sistemi
NILAN “Comfort” serijo predstavljajo naprave za pasivno prezračevanje objektov z vračanjem energije odpadnega zraka z izkoristkom do 93%. Naprave omogočajo prezračevanje objektov s pretokom zraka od 100 do 600m3/h. Vse naprave serije Comfort so testirane na neodvisnem inštitutu HTA Luzern v Švici. Bistvena prednost pred konkurenco so materiali iz katerih so naprave zgrajene. Nilan namreč ne uporablja različnih polistirenov (stiroporjev, neoporjev, itd…) kot gradnike svojih naprav ker so živilsko oporečni in zaradi svoje poroznosti omogočajo razvoj raznih nečistoč, bakterij in plesni.

Prednosti
Nilan Comfort je naprava z vgrajenim visoko učinkovitim protitočnim toplotnim prenosnikom zasnovana za pokrivanje potreb po prezračevanju z najvišjim izkoritkom prenosa toplotne energije z odpadnega na svež dovodni zrak. Naprava zagotavlja stalno prezračevanje vašega doma praktično brez toplotnih izgub, preprečuje vnos prašnih delcev, cvetnega prahu in smradu v vaše bivalno okolje
in s tem zmanjšuje težave z alergijami.

Combi Polar
Combi 302 Polar je namenjen vsem, ki si želijo prezračevanje z visoko učinkovitostjo rekuperacije toplote in udobnim ogrevanjem in hlajenjem.

Combi 302 Polar združuje dve tehniki rekuperacije toplote, pri čemer enota najprej osveži 85-90% toplote preko zelo učinkovitega protipovratnega izmenjevalnika. Preostala energija se pridobiva s toplotno črpalko enote, ki lahko segreva in ohladi dovodni zrak.


Prezračevalni sistemi

Prezračevalni sistemi

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
Prezračevalni sistemi | NILAN doo | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!


Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Prezračevalni sistemi | NILAN doo | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam