Prezračevalni sistemi | KOVINTRADE d.d. | PONUDBA tipi-top.si


Prezračevalni sistemi Sabiana

Svež zrak v vašem domu zvišuje vašo kvaliteto bivanja
Centralni prezračevalni sistemi Sabiana niso samo rešitev, kadar se želite znebiti plesni in vlage iz bivalnih prostorih, temveč vam nudijo bistveno večje udobje bivanja. Konstantno svež in čist zrak, vam zmanjšuje tveganje za nastanek ali poslabšanje bolezni dihal ter zagotavlja zdravo in udobno klimo brez prepiha.
Prezračevalni sistemi - tipi-top.si


dr-zobozdravnik.si/Čiščenje-zobnega-kamna.jpg Čiščenje-zobnega-kamna 34 46 zobar.jpg
Prezračevalni sistemiPrezračevalni-sistemi-2021-12-28-08-36-21.png

Prezračevalni sistemi

KOVINTRADE d.d. - Delujemo na področju: zasavska, koroška, osrednjeslovenska, pomurska, obalno-kraška, gorenjska, jugovzhodna, goriška, posavska, savinjska, primorsko-notranjska, podravska SlovenijaPrezračevalni sistemi Sabiana

Svež zrak v vašem domu zvišuje vašo kvaliteto bivanja
Centralni prezračevalni sistemi Sabiana niso samo rešitev, kadar se želite znebiti plesni in vlage iz bivalnih prostorih, temveč vam nudijo bistveno večje udobje bivanja. Konstantno svež in čist zrak, vam zmanjšuje tveganje za nastanek ali poslabšanje bolezni dihal ter zagotavlja zdravo in udobno klimo brez prepiha. Odpiranje oken je lahko za marsikoga neustrezno, saj je konstantno izpostavljen prahu, alergenom, CO2 in hrupu. S centralnim prezračevalnim sistemom Sabiana se zmanjšujejo tudi toplotne izgube objekta in povečuje energetska učinkovitost vašega doma. Z izbiro centralnega prezračevalnega sistema Sabiana se vsem tem neprijetnostim lahko mirno izognete.

Prednosti centralnega prezračevalnega sistema Sabiana:

Celovita rešitev za novogradnje, kot tudi prenovo obstoječega sistema
V primerjavi z drugimi napravami iste kategorije je zaradi posebne izolacije še posebej tih
Veliko prednost predstavljajo tudi nizki stroški vzdrževanja
Pri izmenjavi zraka prezračevalni sistem Sabiana zadrži več kot 90% toplote in s tem poveča energijsko učinkovitost objekta
V napravi Sabiana so vgrajeni najkakovostnejši filtri (F7, M5), ki zagotavljajo dan za dnem maksimalno čist in svež zrak
Pribor za distribucijo zraka se sestavlja kot lego kocke, zato je montaža enostavna in hitra
Centralni prezračevalni sistem Sabiana zagotavlja hitrejše sušenje vgrajenih materialov in vselitev
Velika izbira različnih modelov
Certifikat za pasivno hišo


Prezračevalni sistemi

Prezračevalni sistemi

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Prezračevalni sistemi | KOVINTRADE d.d. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Prezračevalni sistemi | KOVINTRADE d.d. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386