Prezračevalni sistemi | PONUDBA tipi-top.si

Zakaj je prezračevalni sistem nujen za vaš dom?
V dobro izoliranih stavbah je zračna cirkulacija zelo majhna, zaradi česar je nujno imeti v bivalnih prostorih zadostno prezračevanje.

Velikokrat se zgodi, da ob prenovi stanovanja ali hiše ljudje pozabijo na prezračevanje.

ponudbe
Prezračevalni sistemi - tipi-top.si


Prezračevalni sistemiPrezračevalni-sistemi-2021-12-29-02-33-23.png

Prezračevalni sistemi

- Delujemo na področju: podravska, zasavska, obalno-kraška, gorenjska, primorsko-notranjska, jugovzhodna, koroška, pomurska, osrednjeslovenska, posavska, savinjska, goriška SlovenijaZakaj je prezračevalni sistem nujen za vaš dom?
V dobro izoliranih stavbah je zračna cirkulacija zelo majhna, zaradi česar je nujno imeti v bivalnih prostorih zadostno prezračevanje.

Velikokrat se zgodi, da ob prenovi stanovanja ali hiše ljudje pozabijo na prezračevanje. Kar pa je velika napaka, saj ko prenavljamo ponavadi menjamo okna, izolacijo na objektu itd. in posledično objekt hermetično zadušimo. Zato je bistveno, da vgradimo tudi prezračevalni sistem.

Ključna prednost prezračevalnih sistemov getAir je enostavna vgradnja in visoka stopnja rekuperacije toplote. Naprava SmartFan je rezultat dolgoletnih raziskav in razvoja. Tehnologija getAir temelji na inovativnih komponentah, ki zmanjšujejo hrup, optimizirajo pretok zraka, in učinkovito vračajo toploto v prostor.

Znebite se vlage in plesni
Privarčujte pri ogrevanju, do 90% toplotne ohranite v prostoru
Izjemno tih rekuperator, že od 14dB glasnosti
Skupaj s krmilnikom ‘PUSH’ lahko nastavite 3 načine delovanja
S krmilnikom ‘PUSH’ lahko nastavite avtomatsko delovanje po vsebnosti vlage v prostoru
Zunanja rešetka naprave se idealno zlije z zunanjim izgledom objekta in ščiti pred vdorom večjih delcev
Kako deluje prezračevalni sistem GetAir?

Obstaja preprosta rešitev za ta problem: vgradnja lokalnega prezračevanja z rekuperacijo, kot je naprava getAir SmartFan. Z uporabo tovrstnega sistema lahko prihranite do 50% pri energiji za ogrevanje. Vse kar je potrebno za vgradnjo enote SmartFan je 162 mm široka izvrtina v steno. Tako ni nobene potrebe po zapletenih kanalskih razvodih. SmartFan je tako zelo fleksibilna rešitev, idealna za uporabo pri modernizaciji objekta. Prihranite pa ne samo denarja, ampak tudi veliko truda in časa.

Vrhunski prezračevalni sistem getAir ObjektFan je idealen za stanovanjske objekte in poslovne objekte. Glasnost na prvi hitrosti delovanja sistema je samo 14dB, maksimalen pretok zraka pa je 43m3/h. Krmilna naprava lahko upravlja do 4 naprave ObjektFan, prav tako pa je opremljena s senzorjem vlage. Naprava lahko tako deluje avtomatsko oz. na višji hitrosti, če se vlaga poveča.

Prezračevalni sistemi getAir delujejo v parih. To pomeni, da ena od enot dovaja svež zrak v prostor, druga pa odvaja odpadni zrak iz prostora. Po 70 sekundah pa se delovanje pri obeh napravah obrne. Prezračevalne naprave so med seboj usklajene preko napredne krmilne enote.

Imate probleme z vlago v kopalniških ali tehničnih prostorih? Ventilator SmartFan X9 je idealna rešitev za vas.
Odvodni ventilator getAir SmartFan X9 je eden najboljših in najbolje zasnovanih kopalniških ventilatorjev na trgu. Prednjači po svoji izjemni zmogljivosti in neverjetno tihem delovanju.

Primeren je za vgradnjo skupaj s prezračevalnimi sistemi, saj je zasnovan tudi za konstantno delovanje po potrebi.

Ob vgradnji kopalniškega ventilatorja X9 se lahko za vedno poslovite vlagi in zatohlosti, ki je posledica neprezračene kopalnice.

Glavne prednosti:

Izjemno zmogljiv kopalniški ventilator, s kar 110 m3/h maksimalnega pretoka zraka
Integriran senzor gibanja, ki napravo avtomatsko pospeši na 2. hitrost delovanja
Integriran senzor vlage, ko je v porstoru več kot 70% relativna vlaga, napravo pospeši na 3. hitrost delovanja
Izjemno tiho delovanje, pri minimalni hitrosti 17db, pri maksimalni hitrosti pa samo 25dB
Primeren tudi za konstantno delovanje
Enostavno čiščenje, ventilatorsko enoto se enostavno odklopi in temeljito očisti po potrebi
Vrhunska nemška kvaliteta svetovno priznane nemške blagovne znamke getAir


Prezračevalni sistemi

Prezračevalni sistemi

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
Prezračevalni sistemi | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Prezračevalni sistemi | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam