Prezračevalni sistem | STOPAR DESIGN, d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


Zdrava klima v zaprtem prostoru. Zrak je življenje.
Prezračevalni sistem - tipi-top.si


Prezračevalni sistemPrezračevalni-sistem-2021-12-29-01-29-56.jpg

Prezračevalni sistem

STOPAR DESIGN, d.o.o. - Delujemo na področju: koroška, jugovzhodna, podravska, goriška, savinjska, zasavska, posavska, pomurska, primorsko-notranjska, obalno-kraška, osrednjeslovenska, gorenjska SlovenijaZdrava klima v zaprtem prostoru. Zrak je življenje.
Zakaj je prezračevanje tako pomembno?
Zdravje je na prvem mestu.
Čist zrak v vašem domu ni le dejavnik dobrega počutja, ampak tudi osnova zdravega življenja. Glede na vse gostejšo poseljenost, pomanjkanje prostora med stavbami in njihova različna uporaba, klasično prezračevanje z odpiranjem oken enostavno ni več dovolj. Rešitev so prezračevalni sistemi GEALAN-CAIRE®. V vaše prostore podnevi in ​​ponoči dovajajo svež zrak brez potrebe po odpiranju oken. Glavobol zaradi preveč CO2 je stvar preteklosti.
Nadzorovana zaščita pred vlago
Štiričlanska družina na dan s svojo prisotnostjo (tuširanje, kuhanje in sušenje peril) proizvede do 10 litrov vodne pare. Da bi tako dosegli prijetno vlažnost v prostoru- nekje od 40 do 50%, je treba vlago čim prej odstraniti iz prostora. Nadzorovan prezračevalni sistem GEALAN-CAIRE® odstrani odvečno vlago iz prostora. Na ta način se prepreči nastanek bakterij, plesni in pršic. Hkrati preprečite morebitno nastalo škodo na vašem premoženju, ki jo povzroča vlaga - objekt ostane suh in ohranja svojo vrednost.
Učinkovita zaščita pred cvetnim prahom
Aktivni prezračevalni sistem GEALAN-CAIRE® deluje z učinkovitimi filtri, ki ustrezajo najnovejšim standardom. Iz njih filtrirajo različne problematične delce iz zraka: droben prah, cvetni prah in druge alergene, ki so v zraku. Ljudje, ki trpijo zaradi alergij, zaznajo občutno izboljšanje. Končno lahko globoko vdihnete čist zrak.
Prihranite denar, hkrati pa ohranite okolje
Energetska učinkovitost, ohranjanje okolja in podnebja so pomembni temelji sodobne gradnje. Želimo previdno ravnati z viri energije, graditi bolje z boljšo izolacijo in omogočiti učinkovito prezračevanje. Aktivno in decentralizirano prezračevanje s sistemom GEALAN-CAIRE® dosega učinkovito prezračevanje z največjo rekuperacijo toplote in minimalno porabo energije. Tako prihranimo energijo, zmanjšamo stroške in zaščitimo okolje.

Prezračite glede na svoje potrebe
Pasivni ali aktivni sistem.
Pasivno prezračevanje - kompaktno in neopazno
Pasivni prezračevalni sistemi, kot je GEALAN-CAIRE® flex, temeljijo na izenačevanju tlaka med zunanjim in notranjim zrakom. V primeru padca tlaka ventilatorji v okenskem okvirju omogočajo enakomeren pretok zraka navzven ali navznoter. Ob močnih sunkih vetra se zračne lopute zaprejo, da preprečijo prepih v prostorih. Pasivni prezračevalni sistemi so preprosti, a učinkoviti, zanesljivi in ugodni. Zagotavljajo neprekinjeno osnovno prezračevanje v prostoru, preprečujejo nastanek plesni in delujejo neodvisno. Nameščeni so v okenske okvirje, so kompaktni in neopazni.


Prezračevalni sistem

Prezračevalni sistem

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Prezračevalni sistem | STOPAR DESIGN, d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Prezračevalni sistem | STOPAR DESIGN, d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386