Prevozi gradbene ali kmetijske mehanizacije | Avtovleka Čepon, Čepon Stanislav s.p. | PONUDBA tipi-top.si

Prevoz gradbene ali kmetijske mehanizacije je za posameznika ali podjetje običajno zelo zahtevna naloga. Poleg tega, da ceste v osnovi niso zgrajene za takšne prevoze, je večina gradbene in kmetijske opreme prevelika in ima prekomerno maso, kar še dodatno prispeva k težavam.

ponudbe
Prevozi gradbene ali kmetijske mehanizacije - tipi-top.si


Prevozi gradbene ali kmetijske mehanizacijePrevozi-gradbene-in-kmetijske-mehanizacije-2021-10-06-11-38-01.jpg

Prevozi gradbene ali kmetijske mehanizacije

Avtovleka Čepon, Čepon Stanislav s.p. - Delujemo na področju: osrednjeslovenska, primorsko-notranjska SlovenijaPrevoz gradbene ali kmetijske mehanizacije je za posameznika ali podjetje običajno zelo zahtevna naloga. Poleg tega, da ceste v osnovi niso zgrajene za takšne prevoze, je večina gradbene in kmetijske opreme prevelika in ima prekomerno maso, kar še dodatno prispeva k težavam.

Pri Avtovleki Čepon imamo potrebno znanje in tehniko za prevoze tovrstne mehanizacije. Transporte izvajajo izkušeni vozniki, dodatno zagotovilo za varnost pa nudi sistem GPS v naših vozilih, ki omogoča, da v realnem času spremljate napredek in trenutno lokacijo prevoza.

Če potrebujete prevoz gradbenih strojev z enega na drugo gradbišče ali na servis, smo prava izbira – imamo specialna vozila za prevoz kompresorjev, agregatov ali dvižnih ploščadi do 14 ton teže. Prav tako do vas recimo prepeljemo traktor, ki ste ga kupili na drugem koncu Slovenije. Pokličite in dogovorili se bomo za ugodno ceno.


Prevozi gradbene ali kmetijske mehanizacije

Prevozi gradbene ali kmetijske mehanizacije

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
Prevozi gradbene ali kmetijske mehanizacije | Avtovleka Čepon, Čepon Stanislav s.p. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!


Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Prevozi gradbene ali kmetijske mehanizacije | Avtovleka Čepon, Čepon Stanislav s.p. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam