Preverba zemljišč za gradnjo | Projektant d.o.o | PONUDBA tipi-top.si


Pred nakupom gradbene parcele je smiselno preveriti kaj in pod kakšnimi pogoji se na parceli lahko gradi. Poleg omejitev, ki izhajajo iz prostorskega akta (namembnost, pozidanost, višina, odmiki od parcelnih mej…) so tu še omejitve ki lahko izhajajo iz varovanih območij ( varovano območje narave, poplavno območje, vodovarstveno območje, kulturno-varstveno območje, varovalni pas infrastrukture …).
Preverba zemljišč za gradnjo - tipi-top.si


dr-zobozdravnik.si/Čiščenje-zobnega-kamna.jpg Čiščenje-zobnega-kamna 34 46 zobar.jpg
Preverba zemljišč za gradnjoPreverba-zemljišč-za-gradnjo-2021-10-10-07-12-06.jpg

Preverba zemljišč za gradnjo

Projektant d.o.o - Delujemo na področju: gorenjska, osrednjeslovenska, koroška, primorsko-notranjska, podravska, savinjska, posavska, pomurska, zasavska, jugovzhodna, obalno-kraška, goriška SlovenijaPred nakupom gradbene parcele je smiselno preveriti kaj in pod kakšnimi pogoji se na parceli lahko gradi. Poleg omejitev, ki izhajajo iz prostorskega akta (namembnost, pozidanost, višina, odmiki od parcelnih mej…) so tu še omejitve ki lahko izhajajo iz varovanih območij ( varovano območje narave, poplavno območje, vodovarstveno območje, kulturno-varstveno območje, varovalni pas infrastrukture …). Pomembno pa je tudi preveriti možnost priključitve na komunalno infrastrukturo ter potencialno potrebo po pridobitvi služnosti (dostop, elektrika, vodovod,…).


Preverba zemljišč za gradnjo

Preverba zemljišč za gradnjo

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Preverba zemljišč za gradnjo | Projektant d.o.o | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Preverba zemljišč za gradnjo | Projektant d.o.o | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386