Prevajanje | PSD Prevajalske storitve d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


Prevajanje je prenos besedila iz izvirnega v ciljni jezik. Prevajanje (sodni prevodi) v podjetju PSD opravimo skladno s standardoma ISO 17100 in ISO 9001.
Prevajanje - tipi-top.si


PrevajanjePrevajanje-2022-01-21-06-43-40.png

Prevajanje

PSD Prevajalske storitve d.o.o. - Delujemo na področju: goriška, koroška, obalno-kraška, pomurska, zasavska, posavska, savinjska, osrednjeslovenska, jugovzhodna, podravska, primorsko-notranjska, gorenjska SlovenijaPrevajanje je prenos besedila iz izvirnega v ciljni jezik. Prevajanje (sodni prevodi) v podjetju PSD opravimo skladno s standardoma ISO 17100 in ISO 9001. Prevajanje besedila ne vključuje samo prevod, ki ga opravi prevajalec, ampak tudi revizorja, ki revidira besedilo takoj za prevajalcem, strokovnega redaktorja, ki opravi strokovni pregled in lektorja ter končnega pregledovalca, ki uredita prevod, tako da ga je mogoče nemudoma natisniti v obliki kataloga, objaviti na spletni strani ali uporabiti v uradnih dokumentih, kot so pogodbe, izjave in druge listine.

Dober prevod odraža kakovost prevajalskega podjetja, ki skrbi za visoko kakovost besedil, ki mu jih zaupate. Slab sodni prevod lahko povzroči hude težave, ki jih včasih ni moč rešiti drugače, kot da se celotno besedilo prevede znova. PSD ima 18-letne izkušnje na trgu prevajanja. Prevajamo tako za gospodarske družbe, kot tudi za državne ustanove. Dober prevod in ustrezna beseda vedno pustita sled. Stranke si vas bodo zapomnile po odličnih prevodih. Spoštovanje vaših strank pa pripomore k ugledu in nemotenem procesu prodaje. Izberite prevajalske storitve podjetja PSD.


Prevajanje in lektoriranje v 73 jezikov
Prevajalsko podjetje PSD vam ponuja prevode v 73 jezikov.
Več kot lektura
Revizija je primerjava prevedenega besedila z izvirnikom, medtem ko lektura vključuje samo pregled prevedenega besedila, dokler pri lekturi lektor opravi samo pregled končnega besedila. Lektura torej predstavlja končni pregled besedila, običajno se jo uporabi pred objavo besedila (na spletnih straneh, v časopisih ipd.).

Prevajanje zajema naslednje storitve:

strokovni prevodi,
sodni prevodi,
lokalizacija spletnih strani,
tolmačenje, konsekutivno in simultano prevajanje,
svetovanje,
redakcija, revizija in končni pregled besedil.
Poleg tega vam lahko pomagamo z oblikovanjem vaših dokumentov ali DTP. Prevedemo pa tudi vaše pdf, ppt prezentacije in spletne strani.


Prevajanje

Prevajanje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Prevajanje | PSD Prevajalske storitve d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Prevajanje | PSD Prevajalske storitve d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386