Prevajanje Lektoriranje Urejanje besedil Pisanje pesmi | DonArt s. p., prevajanje in lektoriranje | PONUDBA tipi-top.si


Pravopisno in leposlovno neoporečna besedila v kateremkoli jeziku so ogledalo avtorja oziroma pošiljatelja pisane besede. Ne dovolite, da vas kdo spravi v zadrego, zato se odločite za lekturo vaših strokovnih/leposlovnih pisnih izdelkov – poplačani boste s spoštovanjem in ugledom med strankami/naročniki/profesorji in mnogimi drugimi, ki se zavedajo pomembnosti pisane besede.
Prevajanje Lektoriranje Urejanje besedil Pisanje pesmi - tipi-top.si


Prevajanje Lektoriranje Urejanje besedil Pisanje pesmiPrevajanje-Lektoriranje-Urejanje-besedil-Pisanje-pesmi-2021-11-04-11-43-04.jpg
Prevajanje Lektoriranje Urejanje besedil Pisanje pesmiPrevajanje-Lektoriranje-Urejanje-besedil-Pisanje-pesmi-2021-11-04-11-43-48.jpg

Prevajanje Lektoriranje Urejanje besedil Pisanje pesmi

DonArt s. p., prevajanje in lektoriranje - Delujemo na področju: koroška, posavska, zasavska, goriška, gorenjska, jugovzhodna, osrednjeslovenska, obalno-kraška, primorsko-notranjska, podravska, savinjska, pomurska SlovenijaPravopisno in leposlovno neoporečna besedila v kateremkoli jeziku so ogledalo avtorja oziroma pošiljatelja pisane besede. Ne dovolite, da vas kdo spravi v zadrego, zato se odločite za lekturo vaših strokovnih/leposlovnih pisnih izdelkov – poplačani boste s spoštovanjem in ugledom med strankami/naročniki/profesorji in mnogimi drugimi, ki se zavedajo pomembnosti pisane besede.
Lektoriramo vse vrste besedil v slovenščini in v različnih drugih jezikih (angleščini in hrvaščini) – od spletnih strani, marketinških dopisov in oglasov, pogodb, diplomskih/magistrskih/doktorskih zaključnih nalog, leposlovnih besedil, pa vse do strokovnih člankov/pisnih izdelkov različnih strok.
Nudimo prevode v naslednjih jezikih:
- ANG/SLO
- SLO/ANG
- SLO/HR
- HR/SLO
- NEM/SLO
Po poslanem povpraševanju pošljemo uradno ponudbo.
Vsak mesec nudimo tudi popuste na določene storitve.
Za cenik se nam javite preko zasebnega sporočila.
Lp


Prevajanje Lektoriranje Urejanje besedil Pisanje pesmi

Prevajanje Lektoriranje Urejanje besedil Pisanje pesmi

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Prevajanje Lektoriranje Urejanje besedil Pisanje pesmi | DonArt s. p., prevajanje in lektoriranje | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Prevajanje Lektoriranje Urejanje besedil Pisanje pesmi | DonArt s. p., prevajanje in lektoriranje | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386