Prevajanje | AdriatIQa ATE Globalis d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


Prevajanje je proces prenosa pomena iz izvirnega jezika v ciljni jezik. Pri tem gre za prenos jezikovne in kulturne značilnosti v drug jezik.
Prevajanje - tipi-top.si


PrevajanjePrevajanje-2022-01-21-06-29-52.png

Prevajanje

AdriatIQa ATE Globalis d.o.o. - Delujemo na področju: primorsko-notranjska, gorenjska, posavska, pomurska, zasavska, savinjska, osrednjeslovenska, goriška, podravska, koroška, obalno-kraška, jugovzhodna SlovenijaPrevajanje je proces prenosa pomena iz izvirnega jezika v ciljni jezik. Pri tem gre za prenos jezikovne in kulturne značilnosti v drug jezik. Pomembno je, da se pri samem procesu prevajanja ne izgublja pomen besed, ki je v različnih kulturah drugače obarvan. Zavedanje kulturnih razlik med izvornim in ciljnim jezikom je ključno pri delu prevajalca, saj z upoštevanjem le-tega postane prevod razumljiv in ustrezen.

AdriatIQa zagotavlja prevode vseh vrst besedil za več kot 30 svetovnih jezikov in njihovih kombinacij. Kot del enega največjih svetovnih prevajalskih podjetij, skupine Skrivanek, imamo neposreden dostop do najboljših prevajalcev in rojenih govorcev jezikov. Še posebej se usmerjamo na prevajanje v jezike jadranske regije in iz njih: slovenščino, italijanščino, hrvaščino, srbščino, bosanščino, albanščino in makedonščino.

Naše zagotovilo za kakovost prevodov je

izpolnjevanje zahtev sistema kakovosti ISO 9001:2008 in ISO 17100:2015,
sodelovanje s skrbno izbranimi in preverjenimi prevajalci ter
uporaba vrhunske programske opreme za prevajanje.

Odlično jezikovno znanje v kombinaciji s poznavanjem različnih strokovnih področij sta naše zagotovilo za dobro opravljeno delo. Med prevodi strokovnih besedil se pri svojem delu največkrat srečamo z naslednjimi področji prevajanja:

Pravni prevodi
Tehnični prevodi
Medicinski prevodi
Finančni prevodi
Avtomobilska industrija
Javna uprava
Prevajanje spletnih strani
Prevajanje letnih poročil


Prevajanje

Prevajanje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Prevajanje | AdriatIQa ATE Globalis d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Prevajanje | AdriatIQa ATE Globalis d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386