Prevajanje | PONUDBA tipi-top.si


Prevajanje - zanesljivo in strokovno
V Linguli izkušeni prevajalci poskrbijo za prevajanje strokovnih besedil in sodne prevode. Z nami se odločite za zanesljiv, strokoven in zaupen prevod, ki ga prejmete v dogovorjenem roku.
Prevajanje - tipi-top.si


PrevajanjePrevajanje-2021-12-10-12-24-32.png

Prevajanje

- Delujemo na področju: pomurska, koroška, podravska, posavska, primorsko-notranjska, goriška, obalno-kraška, savinjska, gorenjska, osrednjeslovenska, jugovzhodna, zasavska SlovenijaPrevajanje - zanesljivo in strokovno
V Linguli izkušeni prevajalci poskrbijo za prevajanje strokovnih besedil in sodne prevode. Z nami se odločite za zanesljiv, strokoven in zaupen prevod, ki ga prejmete v dogovorjenem roku.

Strokovno prevajanje in prevodi
Za prevod strokovnih besedil izberemo prevajalca, ki dobro pozna področje, za njim pa besedilo strokovno pregleda še specialist. V naši ekipi so strokovnjaki za bančništvo, finance, farmacijo, pravo, medicino, zavarovalništvo, gradbeništvo in druga področja.

V Linguli vam zagotavljamo
enotno terminologijo,
odlično kakovost prevoda
in hitro storitev
Sodelujemo s strokovnjaki na različnih področjih, zato smo kos še tako zahtevnim besedilom.

Prevajanje - jeziki
Prevajalci za angleščino, bolgarščino, češčino, francoščino, hrvaščino, italijanščino, japonščino, kitajščino, madžarščino, makedonščino, nemščino, nizozemščino, poljščino, portugalščino, romunščino, ruščino, slovaščino, slovenščino, srbščino, španščino, švedščino …

Za prevod v druge jezike se lahko dogovorimo posebej.

Lektoriran in/ali sodno overjen prevod
Prevod lahko lektoriramo in sodno overimo.

Izkušeni in strokovni prevajalci
Za vaša besedila skrbi ekipa tridesetih izkušenih domačih in tujih prevajalcev, lektorjev ter strokovnih bralcev, ki dobro poznajo različna področja - bančništvo, finance, farmacija, pravo, medicina, zavarovalništvo, gradbeništvo …

Zaupnost prejetih besedil
Vsebina prevedenih besedil ostane strogo zaupna in varna.

Če prevod najavite vnaprej, gre hitreje
Priporočamo vam, da prevod najavite vnaprej, zlasti če ga potrebujete zelo hitro ali če gre za zahtevna strokovna besedila. Tako bomo lahko zagotovili čim krajši rok.

Naročilo prevoda
Za dodatne informacije in naročilo prevoda pokličite koordinatorico prevajanja na telefonsko številko 01 541 00 33 ali 030 650 255 ali pošljite e-sporočilo s priponko vašega dokumenta na naslov prevodi@lingula.si.


Prevajanje

Prevajanje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Prevajanje | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Prevajanje | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386