Prevajanje | PONUDBA tipi-top.si

Prevajanje
Prevajamo v vse svetovne jezike in iz njih ter pokrivamo vsa področja:
medicina
pravo
EU
gradbeništvo
strojništvo
turizem
leposlovje
arhitektura
ekonomija
finance
javna naročila in razpisi
menedžment
marketing in oglaševanje
šport
in še več ..

ponudbe
Prevajanje - tipi-top.si


PrevajanjePrevajanje-2021-03-21-01-42-44.jpg

Prevajanje

- Delujemo na področju: savinjska, podravska, obalno-kraška, posavska, jugovzhodna, zasavska, goriška, pomurska, osrednjeslovenska, gorenjska, primorsko-notranjska, koroška SlovenijaPrevajanje
Prevajamo v vse svetovne jezike in iz njih ter pokrivamo vsa področja:
medicina
pravo
EU
gradbeništvo
strojništvo
turizem
leposlovje
arhitektura
ekonomija
finance
javna naročila in razpisi
menedžment
marketing in oglaševanje
šport
in še več ...
NAŠI PREVAJALCI
Sodelujemo s poligloti, ki imajo dolgoletne izkušnje na vseh omenjenih področjih. Odlikujejo jih natančnost, hitrost in zanesljivost. Večini naših prevajalcev je materni jezik ta, iz katerega ali v katerega prevajajo, so naravni govorci, kar nedvomno prispeva k odličnosti končnega izdelka.

Pri njihovem delu je poleg strokovnosti najpomembnejše spoštovanje rokov, saj se zavedamo, da je to ključnega pomena za uspešno in dolgoročno sodelovanje s strankami.

HITRI PREVODI
Za visoko kakovosten prevod je dnevna kvota 8 do 10 strani, v urgentnih primerih pa smo vam pripravljeni priskočiti na pomoč in opraviti tudi večji obseg dela. Prevodi se obračunavajo na podlagi preštetih znakov brez presledkov. Ena prevajalska stran vsebuje 1500 znakov.

Cene naših storitev so nižje od slovenskega povprečja, še posebej ugodni so prevodi iz španščine, hrvaščine, srbščine in bosanščine in v španščino, hrvaščino, srbščino in bosanščinoter iz slovenščine v te jezike. Za večja naročila in za stalne stranke nudimo posebne ugodnosti.

Preizkusite nas, ne bo vam žal!


Prevajanje

Prevajanje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
Prevajanje | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Prevajanje | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam