Prenova stanovanja | ER-MONT, Ervin Turković s.p. | PONUDBA tipi-top.si


Ste se odločili, da je čas za spremembo? Če bi radi v celoti prenovili stanovanje ali pa ga samo delno obnovili, ste na pravi strani.

Zavedamo se, da je prenova stanovanja projekt, ki vam veliko pomeni, zato se bomo povsem prilagodili vašim željam in potrebam.
Prenova stanovanja - tipi-top.si


Prenova stanovanjaPrenova-stanovanja-2021-12-10-12-05-02.png

Prenova stanovanja

ER-MONT, Ervin Turković s.p. - Delujemo na področju: podravska, koroška, goriška, zasavska, primorsko-notranjska, savinjska, pomurska, posavska, gorenjska, osrednjeslovenska, jugovzhodna, obalno-kraška SlovenijaSte se odločili, da je čas za spremembo? Če bi radi v celoti prenovili stanovanje ali pa ga samo delno obnovili, ste na pravi strani.

Zavedamo se, da je prenova stanovanja projekt, ki vam veliko pomeni, zato se bomo povsem prilagodili vašim željam in potrebam.

Naša ekipa strokovnjakov bo poskrbela, da bo adaptacija stanovanja kvalitetna in da bo vse opravljeno v dogovorjenem roku.Kako poteka adaptacija stanovanja?
Prenova stanovanja se začne z brezplačnim ogledom stanovanja. Svetujemo vam glede prave izbire materiala in vam razložimo potek same obnove. Ob upoštevanju vaših želja vam bomo pripravili ponudbo in izdelali predračun.

Obnova stanovanja vključuje različna zaključna gradbena dela, ki jih za vas izdelamo v celoti:
Ogled in svetovanje
Priprava popisa del
Priprava ponudbe
Rušitvena dela
Odvoz odpadnega materiala
Demontaža pohištva
Elektro, strojne, vodovodne inštalacije
Suhomontažna dela (postavitev kovinske konstrukcije, izvedba izolacije, izdelava zrakotesnosti, predelne stene, spuščeni stropi, obloge)
Bandažiranje stikov, kitanje, glajenje
Polaganje talnih oblog
Slikopleskarska dela
Montaža stavbnega pohištva
Čiščenje objekta
Po izpraznitvi stanovanja se najprej lotimo rušitvenih in grobih gradbenih del. Nato sledijo vodovodne in električne inštalacije, nato pa še novi estrihi. Ko so ti končani, dokončamo električno inštalacijo in končni razvod vodovoda.

Na koncu sledijo še ometi sten in stropov, kitanje, glajenje in pleskanje. Ko so stene pobeljene, položimo talno oblogo in končamo z montažo stikal in vtičnic. Po zaključenem delu vse počistimo in pospravimo za seboj. Poskrbimo tudi za montažo stavbnega pohištva.


Prenova stanovanja

Prenova stanovanja

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Prenova stanovanja | ER-MONT, Ervin Turković s.p. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Prenova stanovanja | ER-MONT, Ervin Turković s.p. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.