Prenova in adaptacija kopalnice | MP Pirc d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


Ste v kakšni reviji videli kopalnico, ki vas je navdušila? Potrebujete spremembo in si želite popolno prenovo kopalnice?

Potem ste prišli na pravo mesto. Naša ekipa vam bo zagotovila celostno prenovo kopalnice na ključ, poleg tega pa vam zagotavljamo, da bo delo opravljeno natančno, hitro in kvalitetno.
Prenova in adaptacija kopalnice - tipi-top.si


Prenova in adaptacija kopalnicePrenova-in-adaptacija-kopalnice-2021-08-14-12-27-46.jpg

Prenova in adaptacija kopalnice

MP Pirc d.o.o. - Delujemo na področju: osrednjeslovenska, savinjska, zasavska SlovenijaSte v kakšni reviji videli kopalnico, ki vas je navdušila? Potrebujete spremembo in si želite popolno prenovo kopalnice?

Potem ste prišli na pravo mesto. Naša ekipa vam bo zagotovila celostno prenovo kopalnice na ključ, poleg tega pa vam zagotavljamo, da bo delo opravljeno natančno, hitro in kvalitetno. Zavedamo se, da je adaptacija kopalnice velik poseg, ki lahko povzroči tudi kar nekaj sivih las, zato smo se na podlagi izkušenj izurili tako, da delo opravimo maksimalno diskretno.

Prenova kopalnice, ki vam bo vzela dih

To pomeni, da pred začetkom del poskrbimo za zaščito vseh ostalih prostorov in sproti skrbimo za čistočo. Delo opravljamo z večjo ekipo, ki ima s področja prenove mnogo izkušenj in so kos vsakemu izzivu na terenu.

Na prvem mestu je vaše zadovoljstvo, zato vse vaše želje dosledno upoštevamo in vam svetujemo tako pri izbiri materialov kot pri iskanju individualnih rešitev. V kopalnici preživimo kar nekaj časa, zato je zelo pomembno, da se v njej udobno počutimo, poleg tega pa delamo tudi z najsodobnejšimi materiali, ki so enostavni za vzdrževanje in vam bodo odlično služili vrsto let.


Adaptacija kopalnice na ključ obsega:

odstranjevanje obstoječih ploščic in cevi,
iznos in odvoz odpadnega materiala,
celostna sanacija instalacij,
novo polaganje cevi in grelnih teles,
spremljajoča vodovodarska dela,
polaganje ploščic,
zidarska dela in polaganje knaufa,
beljenje,
montaža kopalniških elementov.

Pred prenovo se vedno pogovorimo o vaših željah, ki jih tudi dosledno upoštevamo. Imamo kar nekaj bogatih izkušenj, zato vam odgovorimo na vsa vprašanja. Najbolj veseli smo, kadar so naše stranke po prenovi povedo, da so dobile točno to, kar so želele oziroma še več.


Prenova in adaptacija kopalnice

Prenova in adaptacija kopalnice

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Prenova in adaptacija kopalnice | MP Pirc d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Prenova in adaptacija kopalnice | MP Pirc d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386