Predelne stene ali pregradne stene | PONUDBA tipi-top.si

Cenovno ugodna in funkcionalna rešitev
Predelne stene oz. pregradne stene so odlična rešitev, da brez gradbenih posegov ločite prostor.

ponudbe
Predelne stene ali pregradne stene - tipi-top.si


Predelne stene ali pregradne stenePredelne-stene-ali-pregradne-stene-2021-08-30-11-30-15.jpg

Predelne stene ali pregradne stene

- Delujemo na področju: osrednjeslovenska SlovenijaCenovno ugodna in funkcionalna rešitev
Predelne stene oz. pregradne stene so odlična rešitev, da brez gradbenih posegov ločite prostor. Izkoristite prednosti postavitve montažnih pregradnih (predelnih) sten pred konvencionalno zgrajenimi vmesnimi stenami.

Visokostrokovna izvedba
Predelne (pregradne) stene postavljamo po načrtih strank oziroma arhitektov. Pri postavljanju pregradnih (predelnih) sten in druge suhomontažne gradnje smo fleksibilni, prilagodimo se zahtevam in željam stranke.

Večnamenska uporaba
Predelne (pregradne) stene so primerne za postavitev tako v suhih kot tudi vlažnih prostorih. V vlažnih prostorih montiramo mavčne plošče, ki so odporne na vlago.

Izbrani materiali z dolgo življenjsko dobo
Pri gradnji predelnih (pregradnih) sten iz mavčnih plošč uporabljamo stojke iz kovinskih profilov. Votlina predelne stene je tudi idealen prostor za namestitev instalacij ter toplotnih in zvočnih izolacij.

Zvočno izolacijo zagotavljajo večslojne obloge z mavčnimi ploščami in vmesna izolacija iz mineralnih vlaken. Za povečanje požarne varnosti montiramo ognjevarne plošče.


Takojšnja uporaba
Na takoj ravni površini predelne (pregradne) stene lahko nemudoma opravimo beljenje ali polaganje ploščic. V predelno (pregradno) steno lahko vgradimo tudi okno ali vrata.


Predelne stene ali pregradne stene

Predelne stene ali pregradne stene

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
Predelne stene ali pregradne stene | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Predelne stene ali pregradne stene | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam