Predelne stene | MATJAŽ PUSTAVRH S.P. | PONUDBA tipi-top.si


Tehnični razvoj in rezultati raziskovanj v gradbeništvu so spremenili "življenje znotraj 4-ih sten". Zaradi tega so tudi stene danes skonstruirane drugače kot v času naših pradedov.
Predelne stene - tipi-top.si


Predelne stenePredelne-stene-2021-10-11-03-34-12.jpg

Predelne stene

MATJAŽ PUSTAVRH S.P. - Delujemo na področju: osrednjeslovenska SlovenijaTehnični razvoj in rezultati raziskovanj v gradbeništvu so spremenili "življenje znotraj 4-ih sten". Zaradi tega so tudi stene danes skonstruirane drugače kot v času naših pradedov.

Suho montažni sistemi so sodobni materiali za optimalno gradnjo in počasi izpodrivajo klasičen način gradnje. Suho montažni sistemi so primerni tako za sanacijo prostora kot za novo gradnjo. Uporabni so tako za izdelavo in obdelavo notranjih prostorov, kot tudi zunanjih površin stavbnega ovoja z uporabo primernih sistemskih rešitev in kombinacijo materialov. Sistemi so iz mavčnih plošč, ki so otip tople, sposobne so vpijati in oddajati vlago, so paro prepustne, biološko neoporečne, električno nevtralne, negorljive, v sistemih pa imajo visok nivo zvočne izolativnosti.

PREDNOSTI SUHOMONTAŽNE SISTEMOV PRED KLASIČNO GRADNJO

izjemno ugodna cena,
kakovostno izdelan bivalni prostor,
zadostitev vseh ekoloških zahtev,
hitra gradnja zaradi lahke teže sistemov,
maksimalna izkoriščenost prostora,
zvočna, toplotna in požarna zaščita brez gradbene vlage,
čist, udoben in zdrav bivalni prostor,
preprosta vgradnja inštalacij,
hitro in enostavno in estetsko oblikovanje prostora po vaših željah.


Predelne stene

Predelne stene

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Predelne stene | MATJAŽ PUSTAVRH S.P. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Predelne stene | MATJAŽ PUSTAVRH S.P. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386