Pohištvo po meri | PEKLENK, lesno podjetje, d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


Če želite svoj prostor maksimalno izkoristiti, je pohištvo po meri prava odločitev. Predvsem pri majhnih, mansardnih oziroma tlorisno razgibanih prostorih dosežemo boljše izkoristke prostora.
Pohištvo po meri - tipi-top.si


Pohištvo po meriPohištvo-po-meri-2021-10-10-06-18-48.jpg

Pohištvo po meri

PEKLENK, lesno podjetje, d.o.o. - Delujemo na področju: osrednjeslovenska SlovenijaČe želite svoj prostor maksimalno izkoristiti, je pohištvo po meri prava odločitev. Predvsem pri majhnih, mansardnih oziroma tlorisno razgibanih prostorih dosežemo boljše izkoristke prostora. Pohištvo po meri vam omogoča neskončno možnosti razporeditve, barvnih in materialnih kombinaciji.

Z obiskom našega razstavnega salona se boste spoznali z materiali in okovjem, ki ga uporabljamo pri izdelavi pohištva. Z našim znanjem in izkušnjami vam pomagamo pri postavitvi pohištva v vaš dom in pri izbiri materialov za vaše pohištvo. Na vašo željo vas lahko povežemo z našimi zunanjimi arhitekti s katerimi boste skupaj oblikovali pohištvo po vaših željah in potrebah.

Naša prednost je v lastni proizvodnji, kjer lahko skrbimo za kvalitetno izdelavo vašega pohištva.

Vabljeni na ogled našega razstavnega salona.

Želite več informacij?
Imate samo kakšno dodatno vprašanje?


Pohištvo po meri

Pohištvo po meri

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Pohištvo po meri | PEKLENK, lesno podjetje, d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Pohištvo po meri | PEKLENK, lesno podjetje, d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386