Plinske instalacije | Jekov, ključavničarstvo, ogrevanje, vodovod in druge storitve, d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

Med konvencionalnimi ogrevalnimi sistemi sodi ogrevanje objekta s plinom med tiste najcenejše, obenem pa je tudi okolju prijazno, saj okolje onesnažuje precej manj kot uporaba fosilnih goriv. Peč za centralno ogrevanje je vključena v plinsko inštalacijo, postavitev in vzdrževanje katere zahteva strokovnost ter izkušnje.

ponudbe
Plinske instalacije - tipi-top.si


Plinske instalacijePlinske-instalacije-2022-01-19-08-26-32.jpg

Plinske instalacije

Jekov, ključavničarstvo, ogrevanje, vodovod in druge storitve, d.o.o. - Delujemo na področju: podravska, osrednjeslovenska, obalno-kraška, savinjska, goriška, zasavska, posavska, koroška, jugovzhodna, gorenjska, primorsko-notranjska, pomurska SlovenijaMed konvencionalnimi ogrevalnimi sistemi sodi ogrevanje objekta s plinom med tiste najcenejše, obenem pa je tudi okolju prijazno, saj okolje onesnažuje precej manj kot uporaba fosilnih goriv. Peč za centralno ogrevanje je vključena v plinsko inštalacijo, postavitev in vzdrževanje katere zahteva strokovnost ter izkušnje.

Zato je prav, da se takšnega projekta loti strokovnjak. V našem podjetju vam nudimo strokovno in hitro montažo ter servisiranje centralnih in plinskih inštalacij. V skladu z vizijo podjetja pri tem uporabljamo zgolj produkte kakovostnih in priznanih proizvajalcev, saj le tako lahko zagotovimo vaše zadovoljstvo ter dolgo življenjsko dobo sistema. Ponujamo vam informiranje in svetovanje pred nakupom, inštalacijo pa vam lahko tudi dobavimo in strokovno montiramo ter pripravimo na obratovanje.

Ponujamo plinske inštalacije znamk: Viessmann, Weishaupt


Plinske instalacije

Plinske instalacije

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
Plinske instalacije | Jekov, ključavničarstvo, ogrevanje, vodovod in druge storitve, d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Plinske instalacije | Jekov, ključavničarstvo, ogrevanje, vodovod in druge storitve, d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam