Plinske instalacije | INŠTALACIJE URBANIJA d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

Notranje plinsko omrežje mora biti položeno samostojno, v podometni ali nadometni izvedbi ali v prezračevanem jašku oziroma kanalu. Material cevi je lahko jeklo ali baker, varjenje in lotanje instalacije pa lahko izvajajo samo pooblaščeni varilci.

ponudbe
Plinske instalacije - tipi-top.si


Plinske instalacijePlinske-instalacije-2021-12-09-09-55-40.png

Plinske instalacije

INŠTALACIJE URBANIJA d.o.o. - Delujemo na področju: zasavska, posavska, jugovzhodna, primorsko-notranjska, savinjska, podravska, koroška, pomurska, gorenjska, osrednjeslovenska, goriška, obalno-kraška SlovenijaNotranje plinsko omrežje mora biti položeno samostojno, v podometni ali nadometni izvedbi ali v prezračevanem jašku oziroma kanalu. Material cevi je lahko jeklo ali baker, varjenje in lotanje instalacije pa lahko izvajajo samo pooblaščeni varilci.

Notranje instalacije v hiši, glede na etažno delitev ali skupni kletni del, vsebujeta naslednje elemente instalacije in razvodne plinske povezave: priključna povezava z zunanjim omrežjem oziroma v terenu vodena zunanja plinska povezava, zaščitni prehodni del, izolirni kos in ločljiva zveza in glavni zaporni ventil na nemerjeno plinsko razvodno omrežje do posameznih merilnih mest, regulator tlaka, zaporni element plinomera, merjeni razvod plina z odcepi do posameznih plinskih trošil, priključno zaporna armatura trošila, zaporni element s termičnim varovalom in priključni vodi do plinskega trošila.

V kolikor je instalacijo sistema izvajala pooblaščena oseba z upoštevanjem vseh predpisov ter v njo nismo posegali sami, kar je seveda nedopustno in nevarno, je plin varen za uporabo. V nadaljevanju postopka eventuelno poškodovane plinske instalacije ne poskušamo popravljati sami, ponovna uporaba plina pa je dovoljena samo po ugotovljenem brezhibnem stanju instalacije.


Plinske instalacije

Plinske instalacije

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
Plinske instalacije | INŠTALACIJE URBANIJA d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!


Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Plinske instalacije | INŠTALACIJE URBANIJA d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam