Plinske instalacije | Franc Buzeti, s. p. | PONUDBA tipi-top.si


Plinske naprave so zelo učinkovite, saj s pomočjo moderne tehnike poleg energije zemeljskega plina izkoriščajo tudi kondenzacijsko toploto iz vodne pare, zato je prihranek denarja še toliko večji.

Še posebej varčne in okolju prijazne so naprave zaradi inovativnega sistema “All-Gas-System” z avtomatsko prilagoditvijo na trenutno vrsto plina.
Plinske instalacije - tipi-top.si


Plinske instalacijePlinske-instalacije-2022-01-19-08-30-11.png

Plinske instalacije

Franc Buzeti, s. p. - Delujemo na področju: zasavska, primorsko-notranjska, pomurska, goriška, podravska, osrednjeslovenska, obalno-kraška, gorenjska, savinjska, posavska, jugovzhodna, koroška SlovenijaPlinske naprave so zelo učinkovite, saj s pomočjo moderne tehnike poleg energije zemeljskega plina izkoriščajo tudi kondenzacijsko toploto iz vodne pare, zato je prihranek denarja še toliko večji.

Še posebej varčne in okolju prijazne so naprave zaradi inovativnega sistema “All-Gas-System” z avtomatsko prilagoditvijo na trenutno vrsto plina.

EcoTEC exclusive naprave so na voljo brez ali pa z integrirano pripravo tople vode.

Zahvaljujoč integriranemu internetnemu modulu lahko preko aplikacije, tudi ko ste zdoma, upravljate z napravo.

EcoTEC plus je učinkovita, ima dolgo življenjsko dobo in potrebuje le 0,32m2 postora na steni.

Kasneje je možna tudi nadgradnja, npr. s solarnim sistemom ali toplotno črpalko.
Glede na potrebe tople vode se lahko kombinira z ustreznim zalogovnikom.

Razred energijske učinkovitosti proizvodov:
ecoTEC exclusive do 32kW: A
ecoTEC plus do 31kW: A

V primerjavi z menjavo enega ogrevalnega sistema z drugačnim, je menjava stare plinske naprave z novo relativno enostavna.

Tudi dodatnih stroškov za sanacijo dimnika ne boste imeli: V ponudbi imamo tudi fleksibilne cevi za napeljavo, ki se enostavno speljejo skozi obstoječi dimnik — hitreje že skoraj ne gre.

Prednosti ogrevanja na plin:
– zmanjšanje stroškov ogrevanja do 15% v primerjavi s starimi ogrevalnimi napravami,
– prihranek energije zahvaljujoč avtomatični prilagoditvi toplotnim potrebam,
– okolju prijazno zaradi delovanja z zelo majhnimi emisijami,
-udobje zaradi enostavnega upravljanja.


Plinske instalacije

Plinske instalacije

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Plinske instalacije | Franc Buzeti, s. p. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Plinske instalacije | Franc Buzeti, s. p. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.