Pleskarstvo | PLESKARSTVO VUZEM, d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

Pleskartvo sledi razvoju pleskarskih storitev in pripadajočih materialov nam omogoča izvedbo izjemno kvalitetnih pleskarskih del. Pleskarstvo opravljamo tako stanovanjske kot poslovne prostore.

ponudbe
Pleskarstvo - tipi-top.si


Pleskarstvopleskarstvo-2021-03-18-08-32-59.jpg

Pleskarstvo

PLESKARSTVO VUZEM, d.o.o. - Delujemo na področju: savinjska, zasavska, koroška, pomurska, posavska, podravska SlovenijaPleskartvo sledi razvoju pleskarskih storitev in pripadajočih materialov nam omogoča izvedbo izjemno kvalitetnih pleskarskih del. Pleskarstvo opravljamo tako stanovanjske kot poslovne prostore. Naše pleskarstvo pa se loteva tudi najbolj zahtevnih projektov, tudi takih, ko so potrebni temeljite sanacije vlažnih in plesnivih zidov. Poskrbimo tudi za izvedbo štukatur.


Pleskarstvo

Pleskarstvo

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
Pleskarstvo | PLESKARSTVO VUZEM, d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Pleskarstvo | PLESKARSTVO VUZEM, d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam