Pleskarska dela | PONUDBA tipi-top.si


PLESKANJE VSEH STANOVANJSKIH TER POSLOVNIH PROSTOROV V LJUBLJANI IN OKOLICI

V Ljubljani in Okolici Izvajamo Hitro, Kvalitetno in Ugodno Prenovo Stanovanj v celoti ali delno. Opravljamo Pleskanje oziroma Beljenje in Barvanje Stanovanjskih in Poslovnih Prostorov na Območju Ljubljane in Okolice.
Pleskarska dela - tipi-top.si


Pleskarska delaPleskarska-dela-2021-04-26-11-30-48.jpg

Pleskarska dela

- Delujemo na področju: osrednjeslovenska SlovenijaPLESKANJE VSEH STANOVANJSKIH TER POSLOVNIH PROSTOROV V LJUBLJANI IN OKOLICI

V Ljubljani in Okolici Izvajamo Hitro, Kvalitetno in Ugodno Prenovo Stanovanj v celoti ali delno. Opravljamo Pleskanje oziroma Beljenje in Barvanje Stanovanjskih in Poslovnih Prostorov na Območju Ljubljane in Okolice. Izvajamo tudi Delno ali Kompletno Pleskanje Kuhinje ali Hodnikov v Stanovanju, Pleskanje ali Barvanje Hodnika ali Pleskanje Kopalnice. Opravljamo tudi Pleskanje in Barvanje Zunanjih Površin kot so Balkoni, Tarase ali Garaže,,,

Če ste iz Ljubljane in potrebujete Dobrega Slikopleskarja v Ljubljani, da vam Hitro in Kvalitetno a po Ugodni Ceni Naredi Pleskanje oziroma Beljenje vašega Stanovanja v Ljubljani in Okolici, nas pokličete in bo naš Slikopleskar iz Ljubljane prišel na ogled in pogovor o vaših željah in Potrebah glede Pleskanja Barvanja oziroma Prenove vašega Stanovanja. Prenova oziroma Pleskanje in Barvanje Vašega Stanovanja bo stekla Hitro in v najkrajšem možnem času.

Pleskanje Beljenje Stanovanj ali Hiše v Ljubljani izvajamo Hitro in Kvalitetno in po Ugodnih Cenah z našim ali vašim Slikopleskarskim Materialom. Ob Ogledu naš Slikopleskar iz Ljubljane vam pozorno prisluhne in vam po vaši želji tudi Svetuje. Kako bi za vaš Dom oziroma Stanovanje bilo Najboljše a istočasno Racionalno a vseeno Kvalitetno izvesti Pleskanje Beljenje vaših Prostorov, sploh če želite v vašem Stanovanju imeti več vrst nijans Barv. Vam naš Slikopleskar fizično pokaže če bo Potrebno kakšen del Stene Pokitati in Pobrusiti pred Beljenjem ali Barvanjem določenega Prostora v Stanovanju. Pri Ravnih oziroma Gladkih Površinah se doseže več Estetike in se ob enem prišpara na končnem Materialu oziroma Barvi ponavadi dražjemu Jupolu sploh pri Disperziskih Barvah.

Ob ogledu naš Slikopleskar Ljubljana takoj opravi izmere vaših Prostorov za Beljenje Pleskanje in vam pove koliko je Kvadratnih metrov Površin za Kitat in Brusit in koliko je skupne Kvadrature za Pleskat oziroma Belit. Naš Slikopleskar vam tudi pove koliko bo približno šlo posameznega Materiala za takšno Kvadraturo Beljenja. Naš Slikopleskar Ljubljana vam tudi takoj pove gdaj bi Pleskanje vašega Stanovanja začeli in gdaj bi približno bilo Pleskanje Stanovanja končano.

NAŠE SLIKOPLESKARSTVO LJUBLJANA VAM NUDI:

Pleskanje vseh Stanovanjskih in Poslovnih Prostorov, Pleskanje ali Prenova Srednjih in Manjših Objektov v Ljubljani, Hitro Pleskanje oziroma Beljenje Stanovanj Delno ali v Celoti, Pleskanje z različnimi Barvami, Popravilo Stropov in Sten po Zamakanju v Kopalnicah, Kitanje, Brušenje ali Beljenje in Prenova Srednjih in Manjših Objektov v Ljubljani in Okolici, Pleskanje Balkona, Tarase, Predverja ali Pleskanje Garaže, Pleskanje Beljenje Stanovanj oziroma Prostorov po naročilu stranke, Priprava, Kitanje, Brušenje ter Pleskanje Stanovanj v Celoti ali Delno v Ljubljani in Okolici, Barvanje Stanovanja z Različnimi Barvami po Izboru Stranke Ljubljana, Pleskanje in Pospravljanje Kleti in Shrambe, Pleskanje Beljenje ali Barvanje Stanovanj z različnimi barvami, Izvajamo tudi Delno Pleskanje in Barvanje Stanovanj, Čiščenje Prostorov in Priprava Zaščita ter Beljenje Stanovanjskih in Poslovnih Prostorov na Območju Ljubljane, Zaščita Pohištva in Stanovanjske Opreme ter Hitro Beljenje Stanovanja, Ogled in Dogovor za Pleskanje Stanovanj Opravljamo Hitro v Ljubljani in Okolici, Vsako Stanovanje Ogledamo Svetujemo in ob Dogovoru Hitro in Kvalitetno Pobarvamo in Pobelimo, Strankam Svetujemo in Predlagamo za vse Gradbene Storitve na Manjših Objektih, Hitro Barvanje Beljenje ali Prenova Kletnih Prostorov v Starejših ali Novejših Objektih Ljubljana, Izvajamo tudi Pleskanje Boljzahtevnih Stanovanjskih Prostorov kot so Visoki in težko dostopni Stropi, Delna ali Kompletna Adaptacija Manjših Objektov v Ljubljani in Okolici, Prenova in Popravilo Fasad,Delno Barvanje in Popravljanje Fasade, Zidarsko Popravilo in Pleskarsko Barvanje Fasade na Manjših Objektih, Barvanje Oken in Vrat z Različnimi Barvami, Barvanje Vrat v Kletnih Prostorih in Srambah, Izvajamo različna Popravila in Pregrade z Knauf Ploščami, Adaptacija Kopalnic v Ljubljani, Kitanje, Brušenje ter Barvanje in Beljenje Kopalnice Delno ali Komplet, Izvajamo Slikopleskarsko Prenovo Objektov Znotraj in Zunaj, Opravljamo Barvanje vseh Lesenih Površin, Izvajamo Barvanje vse Kovinskih in Betonskih Površin. Ob naročilu storitve in prihodu pleskarja na objekt ali mesto, se stranka izrecno strinja da pleskarju ni treba biti testiran in cepljen zoper covid 19 oziroma corono.

Skratka Opravljamo Zaključna Dela v Gradbeništvu v Ljubljani in Okolici. Opravimo tudi Odvoz Vseh Odsluženih Stvari in Materiala na Deponijo v Ljubljani. Vi pokličete mi pridemo in Uredimo vaš Prostor po vaši želji hitro in ugodno.

Pokličite nas na št. 041/663 019

Delamo vsak dan od 8,00 do 20,00 ure

Elektronska sporočila poslana na bajsef@hotmail.com se hranijo za kratek čas. Po končanem poslu oz. rešenem zahtevku se elektronska sporočila brišejo in se ne hranijo v arhivskih evidencah. Vsebine in ostalih elementov elektronskih sporočil ne posredujemo drugim posameznikom ali družbam. Spletno mesto uporablja samo piškotke za vzpostavitev seje.


Pleskarska dela

Pleskarska dela

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Pleskarska dela | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Pleskarska dela | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386