Piknik v osrčju narave ob neposredni bližini ribnika | PONUDBA tipi-top.si


Vam zabava za vašo okroglo obletnico predstavlja prevelik zalogaj?Bi rada imela unikatno poroko?

Tu smo mi za vas!Organiziramo vam piknik, poroko ali poslovno prireditev na našem prečudovitem piknik prostoru v osrčju gozda ob neposredni bližini ribnika, le 20 minut iz Ljubljane.Na piknik prostoru imamo na voljo profesionalno kuhinjo, kar nam zagotavlja, da lahko vse jedi pripravimo sveže.
Piknik v osrčju narave ob neposredni bližini ribnika - tipi-top.si


Piknik v osrčju narave ob neposredni bližini ribnikaPiknik-v-osrčju-narave-ob-neposredni-bližini-ribnika-2021-11-22-01-41-07.jpg

Piknik v osrčju narave ob neposredni bližini ribnika

- Delujemo na področju: osrednjeslovenska SlovenijaVam zabava za vašo okroglo obletnico predstavlja prevelik zalogaj?Bi rada imela unikatno poroko?

Tu smo mi za vas!Organiziramo vam piknik, poroko ali poslovno prireditev na našem prečudovitem piknik prostoru v osrčju gozda ob neposredni bližini ribnika, le 20 minut iz Ljubljane.Na piknik prostoru imamo na voljo profesionalno kuhinjo, kar nam zagotavlja, da lahko vse jedi pripravimo sveže. Imamo tudi točilni pult in ogromno prostora za ohlajevanje pijače, tako, da nikoli ne zmanjka hladne osvežilne pijače. Prostor je pokrit za do 200 oseb, torej je primeren za vse vremenske pogoje. Vse to vam skuha in postreže naše osebje z dolgoletnimi izkušnjami v tem poslu.Poskrbimo za to, da imate kar se da malo skrbi glede organizacije, Vaša naloga je samo primerno vabilo gostom in dobra volja.Pridite na ogled in se prepričajte sami!Pokliči 041/211-975 (Žiga) in se dogovorite za sestanek.


Piknik v osrčju narave ob neposredni bližini ribnika

Piknik v osrčju narave ob neposredni bližini ribnika

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Piknik v osrčju narave ob neposredni bližini ribnika | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Piknik v osrčju narave ob neposredni bližini ribnika | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386